HALLE / ROOSDAAL - Dreamland met Pop-up winkels Tuin en Terras

HALLE / ROOSDAAL - Dreamland met Pop-up winkels Tuin en Terras

Header-nl
©Dreamland - ingezonden
 

DreamLand,  specialist in buitenplezier voor het hele gezin, zet ook dit jaar verder in op de verkoop van tuinmeubelen en opent daarvoor  5 pop-upwinkels Tuin & Terras. In die pop-ups in Drongen, Halle, Oudenaarde, Roosdaal en Waterloo vinden bezoekers gemiddeld 750 m² aan tuinmeubelen, parasols, ligbedden, tuindecoratie en nog heel wat meer. De pop-ups zullen geopend zijn van 11 maart tot en met 25 juli 2020.

Buitenplezier voor het hele gezin

DreamLand is marktleider op het vlak van buitenspeelgoed zoals trampolines, schommels en zwembaden. Sinds vorig jaar zijn ook tuinmeubelen opnieuw in het assortiment opgenomen, waardoor DreamLand zich meer dan ooit als specialist in buitenplezier voor het hele gezin profileert. Volgens Dieter Struye, Directeur DreamLand, overtreft de verkoop van het tuinassortiment bovendien alle verwachtingen: "Klanten hebben duidelijk vertrouwen in onze kwaliteit, onze prijzen en ons uitgebreide aanbod. We blijven dus ook dit jaar volop inzetten op de combinatie "buiten spelen" en "buiten genieten". Klanten vinden bij ons alles voor onvergetelijke momenten in de tuin: van tuinmeubelen en parasols tot trampolines en zwembaden."

Pop-ups en showrooms

Het volledige tuinassortiment is te vinden op dreamland.be, maar daar blijft het niet bij. "We willen onze klanten ook de mogelijkheid geven om ons tuinassortiment van dichtbij te komen bekijken", zegt Dieter Struye. "Tuinmeubelen zijn voor veel gezinnen een behoorlijke investering, vandaar dat ze hun aankoop graag vooraf eens komen bekijken en uitproberen. Net daarom zetten we dit jaar volop in op showrooms".

Vanaf 11 maart opent DreamLand 5 pop-ups Tuin & Terras met elk gemiddeld 750 m² aan tuinmeubelen, parasols, ligbedden, terrasverwarming, tuinverlichting, hangmatten, tuindecoratie en meer. Daarbovenop zal er in de DreamLand-winkels van Bornem, Lede, Meslin, Roeselare, Tongerlo en Wilrijk extra showroomruimte zijn voor het tuinassortiment, terwijl er in de andere DreamLand-winkels een beperktere selectie te zien zal zijn.

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 okt 2020

archief