DILBEEK / SINT-PIETERS-LEEUW - De Speelvogel Vlezenbeek organiseert terug een dropping

C21

DILBEEK / SINT-PIETERS-LEEUW - De Speelvogel Vlezenbeek organiseert terug een dropping

De-speelvogel-logo-met-tekst

De "Landelijke Gilde Schepdaal-Pede" en "De Speelvogel Vlezenbeek" slaan op zaterdag 6 maart opnieuw de handen in elkaar met de organisatie van hun tweejaarlijkse dropping "The Challenge".

"De Speelvogel' is een groep van oud-leiders van de Vlezenbeekse KLJ-Jongens die er niet genoeg van krijgen om allerhande activiteiten op poten te zetten. Enerzijds organiseren zij deze activiteiten voor (oud-)leiding, vrienden en kennissen en anderzijds organiseren ze evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn.
 
The Challenge die ze organiseren op zaterdag 6 maart is een dropping voor jong en oud met als doel er samen een heel leuke avond van te maken. Samen zijn en plezier maken staan vooral centraal.
 
Vorige editie, in 2008, trotseerden niet minder dan 310 deelnemers de koude en de regen om hun Challenge tot een goed einde te brengen. Iedereen ging er volledig voor. De inzet was enorm, de voldoening bij aankomst nog groter. Samen gezellig met een drankje en een goeie tas warme soep, wat moest je nog meer hebben.
 
De deelnemers dienen opdrachten te ontcijferen, hun vertrekplaats te weten te komen. Het thema van vorig jaar was de ontvoering van Peter Van de Veire. Niemand minder dan Witse en de deelnemers moesten Peter zien terug te vinden. Halle was dan ook de ideale uitvalsbasis om het onderzoek te starten. Alle deelnemers werden de trein opgezet en het onderzoek kon starten.
 
Wat het thema dit jaar wordt is nog een verrassing!
 
De deelnameprijs voor de Challenge is € 12 (€ 10leden De Speelvogel/LG). Hiervoor krijgen ze heel wat in de plaats. (Oa. verzekering, maaltijd, drankje,...).
 
Meer informatie omtrent deze unieke activiteit is te vinden op www.despeelvogel.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jan 2010
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 apr 2024

archief