Succesvolle acties in stations ZENNEVALLEI

C21

Succesvolle acties in stations ZENNEVALLEI

2_politie_logo_anders_p200
EP

 Naar analogie van eerdere acties aan het station, werd er vandaag opnieuw uitvoerig gecontroleerd. De controles hadden plaats in verschillende stations, waaronder de stations van Halle, Lembeek, Ruisbroek, Lot en Huizingen. Verschillende politiemensen van de zone Zennevallei en de federale politie namen deel aan de actie. Ook de drugshond werd ingezet. Verder namen ook De Lijn en de vervoersmaatschappij TEC deel. En niet zonder resultaat.

In totaal werden 13 processen-verbaal opgemaakt voor drugsbezit (cannabis) en één proces-verbaal voor het bezit van een verboden wapen. Naast deze vaststellingen werd ook één persoon die geseind stond, aangetroffen.

De controles hadden plaats in twee fasen. De eerste dispositieve werd opgezet vroeg in de ochtend en een tweede rond het middaguur. In totaal werden 85 personen gecontroleerd door de politiediensten en drugshond. Tijdens een tweede fase ging het nog eens om 24 personen. 

Ondertussen zijn ook de resultaten van de vervoersdienst TEC gekend. Hier werden zes bussen gecontroleerd. Het ging in totaal om 126 reizigers. Vier reizigers bleken niet in orde. De resultaten van de controle op de Lijn zijn nog niet gekend. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief