Beersel en Sint-Pieters-Leeuw samen organiseren enquête

Beersel en Sint-Pieters-Leeuw samen organiseren enquête

Editiepajot_bart_devill___burgerenquete_deelmobiliteit
ingezonden foto
 

 In Beersel en Sint-Pieters-Leeuw staat auto- en fietsdelen nog in haar kinderschoenen. Om hier wat aan te doen organiseren beide gemeenten samen een burgerenquête “Deelmobiliteit”

Beide gemeentebesturen zijn dan ook erg benieuwd waar hun inwoners vooral naar op zoek zijn. Daarom bundelen de gemeenten Beersel en Sint-Pieters-Leeuw hun krachten en lanceren ze samen een online enquête om te onderzoeken of er bij de inwoners belangstelling is voor deelmobiliteit. 
Staat je wagen of fiets vaak stil en wil je die eventueel wel delen met buren of familie? Of heb je zelf af en toe een extra wagen of fiets nodig? Dan is auto- of fietsdelen zeker en vast iets voor jou!
 
Bij auto- en fietsdelen maak je enkel gebruik van de auto of fiets wanneer je die nodig hebt. Na je rit rijden anderen ermee. Op die manier wordt de wagen of fiets optimaal benut. Deelmobiliteit biedt veel voordelen voor jezelf en anderen, je portemonnee en voor het milieu! Wie geïnteresseerd is en wil deelnemen aan de enquête kan dit online op www.beersel.be/deelmobiliteit of www.sint-pieters-leeuw.be/deelmobiliteit tot 1 januari 2021. Er wordt alvast uitgekeken naar de mening van de inwoners van beide gemeenten. 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 dec 2020
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 mrt 2021

archief