Steun Krok & Ko's uitbreiding naar VLEZENBEEK

C21

Steun Krok & Ko's uitbreiding naar VLEZENBEEK

Scherm__afbeelding_2023-09-18_om_20
 

Krok & Ko, da’s een krokante lunchplek in Itterbeek waar bijzondere mensen lekkere “kroks” serveren voor iedereen in de buurt. Hun missie om sociaal kwetsbare mensen te versterken en betere kansen te bieden in de maatschappij breidt zich nu uit naar Vlezenbeek, namelijk naar het sfeervolle en karaktervolle oud gemeentehuis. Er is echter nog veel werk aan de winkel om van Krok & Ko 2.0 een succesverhaal te maken. Maar daar kan jij bij helpen!

Om extra fondsen in te zamelen voor de opbouwwerken die nog moeten gebeuren, organiseren zij een tombola. Lotjes kunnen naast Krok&Ko in Itterbeek ook gekocht worden in Dorp 17 in Vlezenbeek en op de jaarmarkt van Vlezenbeek.

Wil jij kans maken op geweldige prijzen, zoals een cadeaumand van Oxfam Dilbeek, Delhaize Sint-Pieters-Leeuw of een waardebon van Kiekebich, Het Wijnatelier Vlezenbeek, Brasserie Dorp 17,... En de hoofdprijs: een dagreis met Rantour naar één van de Duitse kerstmarkten! Koop dan een lotje (of twee, of tien …) aan de kassa van Krok & Ko. Hoe meer lotjes je koopt, hoe groter je kansen om te winnen. Eén lotje kost 5 euro.

De trekking van alle winnaars vindt plaats op zaterdag 21 oktober op de Jaarmarkt van Vlezenbeek, met de burgemeester van Sint-Pieters-Leeuw als eregast. Op deze dag zal Krok & Ko in Itterbeek dan ook uitzonderlijk gesloten zijn, maar je krijgt wel de kans om ons nieuwe pand in Vlezenbeek te verkennen.

Krok & Ko is trouwens nog op zoek naar helpende handen, zowel voor de weekends als voor hun nieuwe vestiging in Vlezenbeek. Interesse om hun team te versterken? Neem eens een kijkje op www.krokenko.be of mail info@krokenko.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief