Derby Sk HALLE – PEPINGEN preminiemen eindigt in het voordeel van de thuisploeg

Editiepajot_halle_sk_halle_foto_emile_devogeleer
De winnende ploeg (Foto Emile Devogeleer)

De preminiemen van SK Halle met als trainer Ghislain Barbe ( vroeger trainer bij FC Pepingen) kwamen super gemotiveerd aan de aftrap van de streekderby tussen Halle en Pepingen

Halle trok van bij de start de wedstrijd naar zich toe , zodat Pepingen het moeilijk had om over de helft te geraken , en als dat toch eens lukte vonden zij een sterke Halse keeper Nicholas Bellemans op hun weg Met de rust was het dan logisch 3-1 in het voordeel van Halle
Na de appelsienen kon Pepingen dan toch nog twee keer scoren , maar captain Brian Donckers schoot op vrije trap de bal in de kruising binnen , zodat Halle verdient als winnaar uit de bus kwam