PEPINGEN / HALLE - Ledenpoll bij CD&V regio HALLE

PEPINGEN / HALLE - Ledenpoll bij CD&V regio HALLE

Editiepajot_halle_ledenpoll_i_f
Ingezonden foto
 

De CD&V uit de regio Halle verzamelde haar troepen voor een algemene ledenpoll in de Pepingse deelgemeente Heikruis. Het is een jarenlange traditie dat CD&V zijn bevraagd alvorens naar de kiezer te trekken.

Regionaal Voorzitter Luc Wynant (en tevens burgemeester van Liedekerke):" Het is een jarenlange traditie dat we al onze leden bevragen alvorens we naar de kiezer trekken. We noemen dat een ledenpoll. Het lijstvormingscomité heeft een voorstel van lijst opgemaakt voor de provincieraadsverkiezingen".
 
De gastheer, André de Roubaix was verheugd dat er zo veel volk naar Heikruis kwam afgezakt. "Een 200-tal mensen, komende van o.a. Merchtem, Asse, Galmaarden en Sint-Genesius-Rode hebben onze prachtige gemeente ontdekt. Het is een opsteker voor mij en voor onze ganse ploeg dat we zo veel mensen mochten verwelkom". Aan iedere aanwezige lijsttrekker overhandigde de fiere burgervader een pakketje met Pepingse streekproducten.
 
De uitkomst van de ledenbevraging wordt zaterdagmiddag bekend gemaakt op het gezins-en congresmoment van CD&V Vlaams-Brabant in Heverlee.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2012
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 12 sep 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief