Nieuws uit politiezone PAJOTTENLAND

Nieuws uit politiezone PAJOTTENLAND

Snelheidscontroles_p200_nieuwsbrief

Politiezone Pajottenland gaat van 16 tot 28 april een aantal geplande snelheidscontroles uitvoeren in Pepingen, Gooik, Lennik, Galmaarden, Bever en Herne.

Op Ninoofsesteenweg in Lennik gebeurde een ongeval met twee licht gekwetsten en op de parking van het kasteel van Gaasbeek werd een gestolen wagen in brand gestoken.
 
Aankondiging snelheidscontroles
In het kader van haar verkeershandhavingsbeleid kondigt de politiezone Pajottenland een aantal van de geplande snelheidscontroles aan. Deze worden uitgevoerd in de zes gemeenten van de zone (Bever, Herne, Galmaarden, Lennik, Gooik en Pepingen) door middel van een anoniem voertuig.
 
In de maand april zijn volgende controles gepland:
 
Datum plaats
maandag – 16.04.2012           Hondzochtstraat – Pepingen
woensdag - 18.04.2012          Lenniksestraat – Gooik
maandag - 23.04.2012           Negenbunderstraat – Lennik
woensdag - 25.04.2012          N272 - Vollezelestraat – Galmaarden
woensdag - 25.04.2012          N263 - Kerkhove – Bever
zaterdag - 28.04.2012            N285 – Steenweg Asse - Herne
 
 
Buiten deze geplande controles zullen er uiteraard ook bijkomende controles plaatsvinden op verschillende andere dagen en locaties.
 
Iedereen die op de hoogte wenst te blijven van de geplande snelheidscontroles kan terecht op de website van de lokale politie Pajottenland (www.politie-pajottenland.be ). Hierop worden steeds de meest actuele geplande controles geplaatst. 
 
Ongeval in LENNIK
Op de Ninoofsesteenweg ter hoogte van tuincentrum Van Den Bossche gebeurd een ongeluk. S.M uit Dilbeek volgde met haar personenauto de Ninoofsesteenweg in de richting Ninove. Zij werd gevolgd door D.J uit Ninove. Ter hoogte van het vermelde tuincentrum vertraagt S.M. om links af te slaan richting tuincentrum. S.M. merkt dit vermoedelijk te laat op en kan met zijn personenauto niet meer tijdig remmen en komt in aanrijding met zijn voorganger. Er zijn twee licht gewonden die echter geen onmiddellijke verzorging nodig hadden.
 
Opzettelijke brand in personenauto
Opzettelijke brand van een personenauto op de parking van het kasteel te Gaasbeek, Kasteelstraat. Een gestolen personenauto Alfa Romeo werd opzettelijk in brand gestoken en achtergelaten door onbekenden. Het voertuig is volledig uitgebrand. Het voertuig werd in dezelfde nacht gestolen in TUBEKE.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Felix Merckx | 12 sep 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief