Verkeersongevallen in GALMAARDEN en PEPINGEN

C21

Verkeersongevallen in GALMAARDEN en PEPINGEN

Politielogo_heel_goed_20103_p200
Repro EP

Op de Plaats in Galmaarden was er een ongeluk met vluchtmisdrijf. In de Vollezelestraat in hetzelfde Galmaarden was er een gekwetste bij een ongeluk. Ook in Pepingen was er een ongeluk met stoffelijke schade

Verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Galmaarden
Op de Plaats in Galmaarden was er een verkeersongeluk met vluchtmisdrijf. W.K. uit Galmaarden parkeerde haar voertuig Volkswagen Passat ter hoogte van de krantenwinkel. Het voertuig werd aan de rechterzijde aangereden. De dader nam de vlucht.
Verkeersongeval met gewonde in Galmaarden
Bij een verkeersongeval in de Vollezelestraat in Galmaarden geraakte een persoon gewond. L.J. uit Galmaarden reed op de Vollezelestraat in de richting van Tollembeek Plaats. In een bocht naar rechts reed zij om ongekende reden rechtdoor. Het voertuig komt tot stilstand tegen een vangrail. De passagier, zijnde L.C. uit Galmaarden raakte gekwetst en werd afgevoerd naar het ziekenhuis te Geraardsbergen.
Verkeersongeval met stoffelijke schade in Pepingen
Op de Ninoofsesteenweg aan het kruispunt met de Hoesnaek was er een ongeluk met stoffelijke schade. B.J. uit Gooik reed op de Hoesnaek en draaide de Ninoofsesteenweg op. Hierbij merkte hij het voertuig van V.C. uit Pepingen dat op de Ninoofsesteenweg reed niet op en kwam ermee in aanrijding. Door het ongeval werden tevens 2 geparkeerde voertuigen beschadigd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief