PEPINGEN / HALLE - Jan Vankeerberghen stelde zijn EP ‘Zeg maar dag’ voor

C21

PEPINGEN / HALLE - Jan Vankeerberghen stelde zijn EP ‘Zeg maar dag’ voor

Editiepajot_halle_cd_jan_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Hallenaar Jan Vankeerberghen stelde zijn nieuwste schijf  ‘Zeg maar Dag’ voor voor bij Mong Blok in Pepingen. Een EP die andermaal de veelzijdigheid bewijst van deze Halse artistieke duizendpoot.    Het ene moment is hij de nieuwste kleinkunstrevelatie. Dan weer klinkt hij als één van de helden van de Nederpop.

Jan's muziek behoort niet tot één bepaald genre. Grappige, droevige en levenslustige liedjes worden afgewisseld met mooie minimalistische pianomuziek die soms wat doet denken aan het instrumentale werk van Willem Vermandere, Wim Mertens, Yann Tiersen of Roberto Cacciapaglia. Zijn muziek kenmerkt zich door poëtische teksten en vaak melancholieke melodieën in een stijl tussen pop, kleinkunst en minimalistische muziek. De arrangementen zijn doordacht en bestaan vaak uit gitaren, strijkers en blazers .Jan Vankeerberghen is een singer-songwriter, met telkens in de hoofdrol een lichte hese stem, doordachte melodieën, teksten waar je alleen maar beter van wordt of die je aan het denken zetten. 
Deze EP met vier nummers is de voorbode van een volledige CD die voorzien is voor binnen zes maanden.
Voor deze EP werd er ook een clip opgenomen, waaraan vele bekende en minder bekende Hallenaren een rol in hebben gespeeld.

Meer info op www.janvankeerberghen.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2013
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief