Verkeersongelukken in LENNIK, GALMAARDEN en PEPINGEN

C21

Verkeersongelukken in LENNIK, GALMAARDEN en PEPINGEN

Politielogo_heel_goed_20103_p200
Repro EP

In Lennik gebeurde er een ongeluk op de Rosweg en in de Frans Van der Steenstraat. In Galmaarden was er een ongeluk op de Ninoofsesteenweg. Op dezelfde steenweg was er ook een ongeluk in Pepingen.

Verkeersongeval stoffelijke schade met vluchtmisdrijf te Lennik,
Op de Rosweg in Lennik was er  ter hoogte van de woning 47 een verkeersongeluk met vluchtmisdrijf. De bestuurder van een vrachtwagen reed op de Rosweg richting Dilbeek. Gekomen op enkele meters voorbij de woning 47 ging hij links de rijbaan af en ramde er een elektriciteitskast en paal. De kast werd volledig vernield de paal is in het midden afgebroken. Niettegenstaande de vrachtwagen links zwaar beschadigd moet zijn reed de bestuurder gewoon door. Een getuige kan enkele gegeven noteren van de vrachtwagen. Het onderzoek is lopende.
Verkeersongeval met gewonde te Galmaarden,
Op de Ninoofsesteenweg in Galmaarden viel er een gewonde bij een verkeersongeluk. T.T. uit Galmaarden reed met zijn koersfiets op het fietspad langs de Ninoofsesteenweg (Vollezele) komende uit richting Edingen. Ter hoogte van de Molenstraat kwam er een bromfiets uit de tegengestelde richting op het fietspad gereden. Beiden weken uit, doch kwamen met mekaar in aanraking. T.T. kwam ten val en raakt licht gekwetst. De bromfietser reed gewoon door.
Verkeersongeval stoffelijk te Lennik,
In de Frans Van der Steenstraat gebeurde ter hoogte van de woning 195 een ongeluk. P.L. uit Halle kwam met zijn personenwagen gereden uit de richting Halle. Ter hoogte van de woning 195 week hij uit voor een dier hetwelke de rijbaan over stak. Hierdoor kwam hij tegen een verkeersleider terecht en ging over kop en raakte niet gekwetst.
Verkeersongeval met gewonden te Pepingen,
Op de Ninoofsesteenweg in Pepingen vielen er gewonden bij een verkeersongeluk. B.K. uit Pepingen reed met haar personenwagen op de Ninoofsesteenweg richting Ninove. Gekomen aan een zijweg wil ze deze inslaan. Doch dit werd te laat opgemerkt door D.J. uit Gooik dewelke haar achteraan aanreed. Beide bestuurders werden licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis van Halle.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mrt 2013
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief