PAJOTTENLAND – Gewijzigde openingsuren voor de politiepost in Gooik

PAJOTTENLAND – Gewijzigde openingsuren voor de politiepost in Gooik

Aaa_nieuws_uit_de_politiezone_pajottenland
PAJOTTENLAND – Gewijzigde openingsuren voor de politiepost in Gooik - © Deschuyffeleer
 

Sinds begin deze maand zijn de openingsuren van de politiepost in Gooik, waar tijdens het weekend ook het zonaal onthaal wordt verzekerd, gewijzigd. Voortaan is die geopend op maandag van 9 tot 12 uur, op woensdag en vrijdag van 15 tot 20 uur en op zaterdag, zon- en feestdagen van 10 tot 17 uur. Op dinsdag en donderdag is het kantoor gesloten.

De politiepost of het wijkkantoor van Gooik is gelegen in de Bruneaustraat 101 in deelgemeente Kester. De politiepost is bereikbaar via telefoon (054 31 35 50), fax (054 31 35 59) of email: wijkpost.gooik@politiepajottenland.be .
Buiten de vermelde openingsuren kan men tijdens de weekdagen ook terecht in de overige politie- of wijkposten in de politiezone. De openingsuren van de wijkposten van Bever, Galmaarden, Herne, Lennik en Pepingen zijn niet gewijzigd. Deze zijn te raadplegen via de website www.politiepajottenland.be.
De wijkinspecteurs in de politieposten zijn het aangewezen aanspreekpunt voor gevallen van overlast, storende problemen en kleine criminaliteit. Zij zijn het best geplaatst om lokale problemen aan te pakken en desgevallend te signaleren aan de bevoegde diensten. Er kan met hen overigens na voorafgaand contact via hun GSM steeds een afspraak voor tijdens de weekdagen vastgelegd worden.
Indien dringende politiehulp nodig is mag niet geaarzeld worden om het noodnummer 101 of 112 (GSM) te bellen!
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 12 okt 2017
Emile Devogeleer | 08 okt 2017
Felix Merckx | 03 okt 2017
Felix Merckx | 30 sep 2017
Emile Devogeleer | 29 sep 2017

archief