Jeugd S.K. PEPINGEN-HALLE op voetbalkamp

Jeugd S.K. PEPINGEN-HALLE op voetbalkamp

Balen2017
Ingezonden foto
 

 Een vijftigtal jeugdspelers van voetbalclub S.K. Pepingen-Halle (vroegere FC Pepingen) vertrokken op voetbalkamp naar het recreatiedomein Keiheuvel in Balen. De club kiest deze locatie al meer dan 20 jaar om er de voetbaltechniek van zijn jongste spelers bij te schaven.

Het sportkamp betekent meteen de start van de voorbereiding van het nieuw seizoen met daarbij ook veel aandacht voor ontspanning en het aankweken van teamspirit. Het sportkamp staat open voor spelertjes van 7 tot 14 jaar. De spelers worden vergezeld door begeleiders, kookploeg en trainers. Het sporthotel en het recreatiedomein Keiheuvel bieden overigens heel wat mogelijkheden.

Naast uitgebreide voetbaltrainingen onder de leiding van de verschillende trainers zijn er dagelijks ook andere spelmomenten ingebouwd in het programma. Zo is er mogelijkheid tot golf bij goed weer, een bosspel, een atletiektreffen, een quiz en een gezellig samenzijn. Om de spanning er in te houden werden de deelnemers hiervoor opgedeeld in gemengde ploegen van klein en groot. Voor de duidelijkheid krijgt iedere ploeg meteen ook een uniforme outfit mee.

De terugkomst van het ganse team in Pepingen is voorzien op vrijdagavond 28 juli. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jul 2017
Emile Devogeleer
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 04 jun 2018
Devogeleer Emile | 29 mei 2018

archief