HALLE – PEPINGEN - KFC Avenir Lembeek wint de wisselbeker van de Stad Halle

C21

HALLE – PEPINGEN - KFC Avenir Lembeek wint de wisselbeker van de Stad Halle

Voetbal_1_winnaars
Avenir Lembeek won de wisselbeker !Foto's Emile Devogeleer)
 
Voetbal_1_kl
Voetbal_2_kl
Voetbal_2
 
Voetbal_3_kl
Voetbal_4_kl
Voetbal_3
 
Voetbal_4
 

  In een sportieve bekerwedstrijd tussen de tweede ploeg (P3) van SK Pepingen Halle en KFC Avenir Lembeek (3 D Brabant) was het de ploeg van de Karenberg in Lembeek die aan het kortste eind trok en zo de wisselbeker van de stad Halle voor het derde opeenvolgend jaar won.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het Avenir die de meeste kansen creëerden in een sportieve wedstrijd, in de 12de minuut opende de nummer 12 Sylvain Brosserez de score 0-1 voor Lembeek.

De fussieploeg SK Pepingen Halle bleef niet bij de pakken zitten en ging op zoek naar de gelijkmaker, toch was het opnieuw Lembeek die raak trof ditmaal door Jean Weteto 0-2, wat meteen de ruststand werd.

Na de rust was het SK Pepingen Halle die de wedstrijd naar zich trok maar de aansluitingstreffer kwam iets te laat in de wedstrijd  via Maarten Severs werd het 1-2 in de 85 ste minuut, wat later kreeg de thuisploeg nog een reuze kans op de gelijkmaker maar  opnieuw stond de doelman van Lembeek op de juiste plaats. 1-2 werd de eindstand.

Uniek in de geschiedenis van de beker van de Stad Halle was dat in dit bekertreffen voor het eerst de schepen van sport deelnam aan de wedstrijd, schepen Pieter Busselot speelde in het truitje van SK Pepingen Halle.

 Met deze overwinning is KFC Avenir Lembeek de trotse eigenaar van de wisselbeker van de Stad Halle.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief