SK PEPINGEN-HALLE haalt zijn eerste drie punten thuis

SK PEPINGEN-HALLE haalt zijn eerste drie punten thuis

Sk_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Sk_2
Sk_3
Sk_4
 
Sk_5
 

 SK Pepingen-Halle moest het opnemen tegen FC Gullegem dat op de zevende plaats staat met negen punten.De eerste 45 minuten van deze wedstrijd werd heen en weer gespeeld zonder echte doelkansen, voor geen van beide ploegen en werd het rusten met de 0-0 op het scorebord.

 Na de pauze was het de thuisploeg SK Pepingen-Halle die op zoek ging naar de openingstreffer, en die kwam er in de 62 ste minuut, toen de bezoekende verdediger zich misrekende op een voorzet en Badi Yassin alleen op dedoelman van FC Gullegem (Brandon Vanderbeken) kon afstormen en de bal mooi naast hem in doel besloot 1-0 voor de thuisploeg.

 Wie dacht dat het vanaf dan makkelijker zou gaan voor de thuisploeg, misrekende zich want in minuut 75 mocht de nummer 29 van SK Pepingen-Halle ( Gacio Cabrera Rafael) vroegtijdig gaan douche door , tweemaal geel duseen rode kaart.

 De thuisploeg moest hierdoor de laatste 15 minuten verder met tien man, zodat FC Gullegem in de 76ste en de 82ste minuut nog de kans kreeg om langszij te komen maar de bal niet in het doel van SK Pepingen-Halle kreeg.

 Het was de thuisploeg die in de toegevoegde tijd, minuut 92 nog eens mocht juichen na een doelpunt van Ben Ahmed Ramzi 2-0. Als er een ploeg ditmaal de drie punten verdiende was het de thuisploeg SK Pepingen-Halle die er voor bleef gaan tot het eindsignaal zelf met een man minder op het veld.

 Volgende thuiswedstrijd voor SK Pepingen-Halle is op 22 oktober om 15u00 tegen K.SV.Bornem.

 

 

 

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 12 jul 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 12 jul 2018
Devogeleer Emile | 09 jul 2018
Elsie De Greef | 07 jul 2018
Marc Sluys | 04 jul 2018
Sam Herremans | 04 jul 2018
Marc Sluys | 23 jun 2018

archief