Sk_2

Sk_3

Sk_4

Sk_5

S.K.Pepingen Halle kwam tegen S.K Londerzeel niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Hiermee mag de thuisploeg dik tevreden zijn, omdat in minuut 25 de scheidsrechter een onterechte strafschop floot voor S.K Londerzeel. De plaatselijke doelman Sergei Deweerdt stond op de juiste plaats en stopte de elfmetertrap van Sami Lkoutbi.

Vier minuten later opnieuw strafschop voor de bezoekers, ditmaal terecht, deze keer was hetSander Van Eyk die zijn kans waagde maar besloot op de doelpaal. Zodat beide ploegen gingen rusten zonder doelpunt.

Na de rust waren er kansen langs beide zijde maar geen van beide ploegen kon de wedstrijd naar zijn hand zetten, zodat de eindstand 0-0 een verdiende uitslag is geworden.