HALLE – Degradatietopper SK Pepingen-Halle tegen Torhout 1992 KM eindigt op 1-1.

Het_doelpunt_voor_sk
Het doelpunt van SK Pepingen Halle. (Foto's Emile Devogeleer)

Sk_2
Dsc_3533_01__large_
Sk_4

Sk_5

Zowel de thuisploeg SK Pepingen-Halle als Torhout 1992 KM bengelen onderaan de rangschikking in 2 de amateur A. SK Pepingen-Halle op de zestiende plaats met 9 punten en Torhout op de vijftiende plaats met 10 punten.Dus was het voor beide ploegen een wedstrijd die moest gewonnen worden, SK Pepingen-Halle kon voor deze wedstrijd nog niet rekenen op zijn nieuwe spelers Raoul Ngadrira, Ismael Benhamed en Aristote Amisi omdat het hier om een inhaalwedstrijd ging.

Sebastien Lheureux terug uit blessure verscheen wel aan de aftrap. De wedstrijd tegen Torhout begon met een paar kansen voor beide ploegen, tot in minuut 15 de bezoekers een lichte strafschop toegewezen kregen, de nummer 14 Frutos Alexandre nam plaats achter de bal, maar besloot op de deklat.

SK Pepingen Halle kwam hier goed weg, maar niet voor lang want één minuut later maakte diezelfde Frutos toch de 0-1.

De thuisploeg bleef echter niet aangeslagen en ging op zoek naar de gelijkmaker, het was Kenzo Dailly die 5 minuten voor rust de bal voorbij de bezoekende doelman kon plaatsen, zodat de ruststand 1-1 werd.

Na de pauze waren er nog een paar kansen langs de beide zijde maar zonder succes, en werd de ruststand 1-1 ook de eindstand.