FP HALLE-GOOIK op kruissnelheid wint van Eisden Dorp 18-1

Logokleur2016

FP Halle-Gooik ontving Eisden Dorp in de Bres voor de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Halle-Gooik liet Eisden nooit hopen op een stunt want legde een versmachtend tempo op sinds de eerste seconden.

De lat en een goeie Lahraoui hielden lang stand maar na 4 minuten werd de ban gebroken. Jelovcic opende de score en meteen zorgde Patias met twee goals voor de 3-0 voorsprong. Nog voor de rust liep de thuisploeg uit tot 8-1 via Diogo, 2x Leo, Lazarevic en De Bail. Voor Eisden was er nog de eerredder van Annab. Wie dacht dat Halle-Gooik na de rust rustig ging uitspelen was eraan voor de moeite. De mannen van Luca Cragnaz hielden er een strak tempo op na en de honger weerspiegelde zich in de score. De bres kirde van vreugde na een heerlijke futsal avond. Lazarevic vervolledigde zijn Hattrick met twee nieuwe doelpunten, net als Leo & Grello. De Bail, Jonas en Diogo zorgden samen met een own doelpunt voor de vooroorlogse 18-1 eindstand.

Vrijdag trekt Halle-Gooik naar Antwerpen voor een nieuwe topaffiche. Wedstrijd Live te volgen op Eleven Pro League 2.

1-0 Jelovcic, 2-0 Patias, 3-0 Patias, 4-0 Diogo, 5-0 De Bail, 6-0 Lazarevic, 6-1 Annab, 7-1 Leo, 8-1 Leo, 9-1 Lazarevic, 10-1 De Bail, 11-1 Grello, 12-1 Own, 13-1 Jonas Pinto, 14-1 Leo, 15-1 Grello, 16-1 Grello, 17-1 Lazarevic & 18-1 Diogo