HERNE / PEPINGEN / LENNIK - Snoeisel van fruitbomen in brand

C21

HERNE / PEPINGEN / LENNIK - Snoeisel van fruitbomen in brand

3_politielogo_2011_p200

In de Hoogbaan in Herne kwam door de hitte snoeisel in brand. In de Hondzochtstraat in Pepingen gebeurde een ongeval met stoffelijke schade en in Lennik werd ingebroken in een magazijn.  

Begin van brand in de Hoogbaan te Herne. De eigenaars waren fruitbomen aan het snoeien en legden het snoeisel op een hoop. Door vermoedelijk de hitte en een glas was deze hoop in brand gekomen. De brandweer van Lennik en Edingen hadden de brand snel onder controle.
 
Verkeersongeval met stoffelijke schade in de Hondzochtstraat te Pepingen,  J.G. uit Pepingen kwam met zijn voertuig gereden in de Hondzochtstraat komende vanuit de richting Halle. Om ongekende reden verloor hij de controle over het stuur ter hoogte van de woning 32. Hierbij reed hij een geparkeerd voertuig aan. Als gevolg van deze aanrijding werd het geparkeerd voertuig tegen de afsluiting van de woning geduwd.
 
Diefstal met braak in magazijn te Lennik, Braambos. Tijdens de nacht breken onbekenden een raam open en betraden het magazijn. Uit het magazijn werd een bovenfrees gestolen. De dader(s) hebben eerst getracht een zijdeur van een bestelwagen open te breken wat niet lukte.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jul 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief