Mislukte inbraak in HERNE en verkeersongeval in EIZERINGEN

C21

Mislukte inbraak in HERNE en verkeersongeval in EIZERINGEN

3_politielogo_2011_p200
Repro EP

In Herne poogde men in te breken in een woning in de Aerebeekstraat. Daders namen de vluct toen bewoonster de politie belde. Aan het kruispunt in Eizeringen had een aanrijding tussen twee wagens plaats. Niemand raakte gewond.

Poging diefstal met braak in woning in de Aerebeekstraat in Herne. Onbekenden braken de voordeur van de woning open en betraden deze. De bewoonster merkte dit op en ging een kijkje nemen langs de linkerkant van haar woning. Ondertussen had ze reeds de politie opgebeld. Doch de dader(s) moeten dit hebben gehoord en namen de vlucht.
Verkeersongeval stoffelijke schade aan het kruispunt Ninoofsesteenweg met Assesteenweg te Eizeringen. F.K. uit Grimbergen kwam met zijn personenwagen gereden op de Assesteenweg komende uit Edingen. Aan het kruispunt bemerkte hij dat de verkeerslichten defect waren, ze stonden op oranje knipperstand. Hij reed het kruispunt op doch werd aangereden door een personenwagen bestuurd door H.J uit Ganshoren. Dit voertuig kwam van rechts op de Ninoofsesteenweg gereden. Niemand raakte gewond.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jul 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief