Verkeersongelukken in LENNIK en GALMAARDEN

C21

Verkeersongelukken in LENNIK en GALMAARDEN

3_politielogo_2011_p200

Zowel in Lennik als in Galmaarden gebeurden er ongelukken waarbij gekwetsten vielen. In Lennik was een bestuurder tweemaal betrokken in een ongeluk en pleegde hij tweemaal vluchtmisdrijf.

Verkeersongeval met stoffelijke schade Lennik
In de Alfred Algoetstraat gebeurder een verkeersongeval met stoffelijke schade.. P.A. uit duitsland reed met zijn vrachtwagen achterwaarts tegen een verlichtingspaal.
Verkeersongeval met gewonde in Galmaarden
Op de  Ninoofsesteenweg in Galmaarden was er een ongeval met een gewonde. V.H.P. uit Herne reed met zijn Hyundai op de Ninoofsesteenweg in de richting van Herne. Om ongekende reden verloor de bestuurder de controle over zijn voertuig, verliet de rijbaan, kwam in aanrijding met een haag en een boom. Het voertuig ging over kop. V.H.P. werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Door de aanrijding knakte de boom af waardoor één rijstrook versperd was. Brandweer Lennik stond in voor het vrijmaken van de rijbaan.
Verkeersongeval met gewonde in Lennik
Op Brusselsestraat in Lennik gebeurde een ongeluk met vluchtmisdrijf. Voetganger V.B.C. uit Lennik werd omvergereden door een voertuig Audi A4. Bestuurder van het voertuig pleegde vluchtmisdrijf. V.B.C. werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Na deze aanrijding kwam dezelfde bestuurder in aanrijding met het voertuig Peugeot 308 (bestuurder V.B. uit Lennik). Opnieuw pleegde de aanrijder vluchtmisdrijf. Verder onderzoek leidde naar de identificatie van de bestuurder.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2012
Felix Merckx
Repro EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief