GOOIK - Soepketel door het Pajottenland

GOOIK - Soepketel door het Pajottenland

Colpaert_gooik_soepketel_1__kopie_
Ellen bij haar soepketel. - Foto © Marc Colpaert
 

 

 

Ellen Robeyn gaat vanaf heden samen met haar vader Theo elke dag op stap om dagverse soep te verkopen langs de straten van Gooik, Herne en Lennik. Een pot van een liter tomatensoep of pompoensoep kost vijf euro.

 

 

 

Vanaf maandag 2 november doet in het Pajottenland opnieuw een soepboer zijn ronde met de ‘Pajotse soepketel‘. Of beter, een crèmeboer die in de wintermaanden niet wenst stil te zitten, het ijskarretje van de Pajotse crèmekar wordt tijdens de wintermaanden omgetoverd tot de Pajotse soepketel.

“Iedere dag verse soep aan huis geleverd. Lekker en gezond, met verse groenten op grootmoeders wijze en vol gezonde vitamientjes“, verzekerde Ellen Robeyn. Het aanbod bestaat standaard uit tomatensoep, aangevuld met de soep van de dag, soepballetjes en lekkere croutonnekes(gebakken broodkorstjes).

Iedere dag doet de Pajotse soepketel een andere Gooikse deelgemeente aan en ze trekken ook naar Lennik en Herne. Ze leveren huis aan huis, maar ook bedrijven kunnen een beroep doen op hun diensten en hun medewerkers trakteren op een heerlijke kom soep. Meer info via 0478/13.94.87.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Emile Devogeleer | 10 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Felix Merckx | 03 okt 2017
Emile Devogeleer | 10 sep 2017

archief