LENNIK - Auto tegen paal een muurtje, bestuurder zwaar gewond

C21

LENNIK - Auto tegen paal een muurtje, bestuurder zwaar gewond

Editiepajot_lennik_ongeval_06_foto_tom_vierendeels
 
Editiepajot_lennik_ongeval_04_foto_tom_vierendeels
Editiepajot_lennik_ongeval_03_foto_tom_vierendeels
Editiepajot_lennik_ongeval_02_foto_tom_vierendeels
 
Editiepajot_lennik_ongeval_05_foto_tom_vierendeels
 

Het eerste ongeval van het jaar voor brandweer Lennik was deze morgen een feit. Een achtienjarige man D.W. uit Schepdaal kwam met zijn Golf GTI op de Schapenstraat vanuit Sint-Martens-Lennik gereden. Omstreeks 6u45 raakte hij met zijn voertuig van de weg en ramde zo een verlichtingspaal en een verkeersspiegel.
Door op deze twee laatste te rijden werd de auto afgeketst en kwam zo tot stilstand tegen een muurtje huis nummer vier.De brandweer van Lennik diende het voertuig open te wringen om de bestuurder er uit te halen ‘Moest hij niet zijn afgeketst was hij rechtstreeks de woning binnengereden. Dit had zware gevolgen kunnen hebben.’ , vertelt luitenant Vanderstraeten.

Hoogstwaarschijnlijk is de jongen in slaap gevallen achter het stuur van zijn wagen en zo van de weg geraakt.  Hij werd afgevoerd met dienst 100 van Lennik naar het ziekenhuis van Asse.
Een medewerker van Iverlek koppelde de paal af van het net zodat de brandweer de paal veilig kon afsnijden. Door het ongeval viel ook een deel van de straat verlichting uit. De medewerker van Iverlek schakelde deze terug aan. ‘Als we de paal in stock hebben, wordt deze waarschijnlijk volgende week vervangen.’ Wist hij ons te vertellen.
Het was trouwens een drukke nacht voor de dienst 100 van Lennik. ‘We hebben al vier oproepen gehad waarbij de ziekenwagen werd uitgestuurd. Naast dit ongeval nog drie keer voor zieke mensen.’ weet luitenant Vanderstraeten.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jan 2009
Tom Vierendeels
Tom Vierendeels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024

archief