ROOSDAAL / LENNIK - P. O.M.M.E. en ’t Eizeren Hof Zonnelied steunen samen warmste week

C21

ROOSDAAL / LENNIK - P. O.M.M.E. en ’t Eizeren Hof Zonnelied steunen samen warmste week

Paard
Ingezonden foto

P.O.M.M.E. steunt ’t Eizeren Hof Zonnelied vzw en organiseert: ’t WARMSTE HOF in het kader van de warmste week van Studio Brussel. Op 8 december ’17 vanaf 16u zijn jullie allen welkom in ’t Eizeren Hof, Frans Baetensstraat 55, 1750 Eizeringen, voor een gezellige avond ten voordele van de warmste week.

Ponyrijden op maat met Eline (P.O.M.M.E.) begeleidt kinderen en volwassenen met of zonder een specifieke zorgvraag tijdens individuele ponylessen of kleinschalige kampen.

Er kan zowel naast als op de pony gewerkt worden. Samen de pony borstelen, op de pony spelletjes spelen, gaan wandelen, de pony zelf leren besturen, alles wordt op vraag afgestemd.

P.O.M.M.E. helpt graag mensen en vooral zij die het hardst nodig hebben. Zo zijn ze terecht gekomen bij ’t Eizeren Hof Zonnelied vzw, die dagondersteuning biedt aan zo’n 70 tal pe sonen met een handicap. Er wordt gewerkt in ateliers, met elk hun specifieke activiteiten (bv: werken met hout, dans, fitness, zwemmen, wandelen, klei, textiel, keuken, mediatheek, varia,…), alles op maat van de cliënten. Open en gastvrij, aandacht voor kwaliteit van bestaan en vertrouwen in mensen zijn de basiswaarden van deze organisatie.

Op 8 december ’17 vanaf 16u zijn jullie allen welkom in ’t Eizeren Hof, Frans Baetensstraat 55, 1750 Eizeringen, voor een gezellige avond met een muzikaal optreden van E-line & the old farts (om 18u30). Doorlopend verkopen we soep, glühwein, jenever, kerstrozen, geschenkpakketjes (gemaakt door de cliënten van ’t Eizeren Hof) en tombola met als hoofdprijs een week verblijf in Tenerife.

Tijdens de ‘Warmste week’ zal de cheque overhandigd worden in het Glazen Huis van Studio Brussel

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief