HERNE/NINOVE/REGIO – E-lunch.be: zorgeloos genieten van lekkere, thuis geleverde maaltijden

HERNE/NINOVE/REGIO – E-lunch.be: zorgeloos genieten van lekkere, thuis geleverde maaltijden

E-lunch
HERNE/NINOVE/REGIO – E-lunch.be: zorgeloos genieten van lekkere, thuis geleverde maaltijden - © Deschuyffeleer
 
Bob_en_ik
HERNE/NINOVE/REGIO – E-lunch.be: zorgeloos genieten van lekkere, thuis geleverde maaltijden - Kenny Pappaert en Bob Van Lierde - © Deschuyffeleer
 
Foto_soep
HERNE/NINOVE/REGIO – E-lunch.be: zorgeloos genieten van lekkere, thuis geleverde maaltijden - © Deschuyffeleer
 
Menu-week-12
HERNE/NINOVE/REGIO – E-lunch.be: zorgeloos genieten van lekkere, thuis geleverde maaltijden - © Deschuyffeleer
 

Voortaan kunnen personen die zich elke avond afvragen wat ze gaan klaar maken om te eten of die geen tijd hebben om overdag boodschappen te doen voor het avondeten terecht bij E-lunch.be, een onlinedienst waar heerlijke, verse maaltijden kunnen worden besteld die dan aan huis worden geleverd.

Orecah en Bob Lunch Bar
 
E-lunch.be is het geesteskind van Kenny Pappaert en Bob Van Lierde. Kenny is de stichter van en de drijvende kracht achter Orecah, de bloeiende en exclusieve traiteurzaak die opereert vanuit Herne, terwijl Bob in 2007 de traiteurzaak die zijn naam draagt oprichtte. Vandaag is Bob Lunch Bar een geslaagde combinatie van eetwinkel en traiteur in Ninove.
 
Met E-lunch.be willen ze mensen die geen tijd hebben om ’s middags of ’s avonds een verse maaltijd te bereiden of die niet altijd weten wat klaar te maken de ideale oplossing aanreiken. Elke week biedt E-lunch.be immers een nieuw aanbod van vijf lekkere, verse dagschotels en heerlijke soepen aan. Die worden dan aan huis geleverd. In het assortiment zitten ook vijf klassiekers die week na week kunnen worden besteld.
 
Praktisch
 
Hoe gaat E-lunch.be in zijn werk? Via de bestelmodule op E-lunch.be kan men de dagschotels, soepen en klassieke gerechten bestellen. Deze worden elke dinsdag en vrijdag tussen 17u en 21u geleverd in onder gas gesealde microgolfbestendige bakjes. De schotels zijn na vier minuten opwarmen in de microgolfoven klaar. Omdat de maaltijden van E-lunch.be vers bereid, onder gas geseald en gekoeld getransporteerd worden, heeft iedere maaltijd op de dag van de levering nog een houdbaarheidsdatum van minimum vijf dagen.
 
E-lunch.be bedient momenteel de inwoners van Herne, Galmaarden, Bever, Tollembeek, Vollezele, Denderwindeke, Geraardsbergen, Herzele, Gooik, Ninove, Aalst, Lennik, Erembodegem, Denderleeuw, Asse, Ternat, Haaltert, Liedekerke, Schepdaal, Roosdaal, Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Affligem, Erpe-Mere, Anderlecht en Pepingen.
 
Kenny en Bob geloven rotsvast in hun nieuwe concept en zijn ervan overtuigd dat E-lunch.be tegemoetkomt aan de behoeftes van de moderne consument die ondanks de drukte dagelijks toch een gezonde, verse en evenwichtige maaltijd wil nuttigen. Voor het Pajottenland is E-lunch.be alvast een primeur en de regio waar Bob en Kenny hun concept willen uittesten. En met succes, want de eerste bestellingen lopen nu al vlot binnen.
 
En hoe zit het met de prijs? De prijs van de dagschotels varieert van 7€ tot 14€, maar het is ook mogelijk om met een abonnement te genieten van de lekkere gerechten. Deze formule komt dan neer op gemiddeld 8,5€ per dagschotel.
 
Wil je E-lunch.be proberen? Surf dan naar www.e-lunch.be en ontdek daar dan het lekkere, verse en gevarieerde aanbod. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mrt 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 01 jan 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief