N-VA-LENNIK Kwadraat en N-VA GOOIK werken samen

N-VA-LENNIK Kwadraat en N-VA GOOIK werken samen

Lennik_en_gooik_nva_
 
20180529_202559
 

De laatste zes jaar stonden de gemeentezaken,  zowel in Gooik als in Lennik, voortdurend ter discussie. Elke gemeente kende en kent nog zijn problemen op bestuurlijk vlak, op vele vlakken liep dit mis.  Voor ons , zowel voor Lennik als voor Gooik, kan het niet meer verder zo.

N-VA Gooik, N-VA Lennik en Lennik Kwadraat wensen dan ook in de toekomst nauwer samen te werken over de gemeentegrenzen heen.

Een gezamenlijke politieke actie op punt zetten over de gemeentegrenzen heen is niet alledaags, zeker niet in het Pajottenland. Samenwerken en mekaar beter leren kennen begint met kleine dingen en kan uitgroeien tot een nog hechtere band en de realisatie van grootse gezamenlijke projecten. We willen onze beide gemeenten sterker maken, elk met zijn eigenheid, om zo het Pajottenland nog beter op de kaart zetten.

N-VA Gooik en N-VA LENNIK KWADRAAT slaan de handen in mekaar en brengen een persoonlijke boodschap aan elke Lennikenaar en aan elke Gooikenaar.

Deze boodschap van samenwerken moet het licht laten schijnen in de beide gemeentehuizen. De toekomst willen we symbolisch inzetten met een attentie voor alle inwoners van beide gemeenten. We bieden iedereen een LED lampje aan, dit is vriendelijk voor het milieu, want de energie wordt opgewekt door de burger zelf. Zo willen ook wij te werk gaan: geen verspilling van energie en recht naar de kern van de zaak, door en voor de burger.

De laatste zes jaar stonden de gemeentezaken, zowel in Gooik als in Lennik, voortdurend ter discussie. Elke gemeente kende en kent nog zijn problemen op bestuurlijk vlak, op vele vlakken liep dit mis. Voor ons , zowel voor Lennik als voor Gooik, kan het niet meer verder zo.  Met onze ondervinding langs beide kanten van de gemeentegrens, willen we samen opnieuw het licht laten schijnen in de gemeentehuizen en voorgoed komaf maken met de oude politieke cultuur die er nu heerst.

Deze boodschap kon u reeds opmerken in de publicaties en tijdens de organisaties van onze beide partijen. De voorbeelden zijn talrijk en gekend : de vele persberichten, de gespreksavonden in Gooik, de huis-aan-huis-bladen van N-VA Gooik, N-VA Lennik en LENNIK KWADRAAT, De Lennikse tribune.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jun 2018
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 29 jan 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2019
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief