STRIJTEM - Het “Zonnig-weekend event” … een nazomer in Strijtemdorp een plein vol plezier op de festivalweide van GC Het Koetshuis

C21

STRIJTEM - Het “Zonnig-weekend event” … een nazomer in Strijtemdorp een plein vol plezier op de festivalweide van GC Het Koetshuis

Strijtem_zonnig_weekend__
De organisatoren met affiche. Foto Ingezonden
 

“De Strijtemse buren van Zonnelied vzw hechten belang aan maatschappelijk engagement, vanuit deze visie willen wij door de organisatie van de 1ste ZonneSchlager steun bieden aan mensen met een beperking uit het Pajottenland. Onbaatzuchtig iets terugdoen voor de maatschappij is onze doelstelling. Niet omdat het moet, maar wel omdat het juist voelt. zeggen Koenraad De Meu, An Evenepoel (Strijtems buurtcomité).
Als buurtbewoners vinden ze het belangrijk om zelf meer betrokken te zijn bij de inclusie van mensen met een beperking uit hun streek. Op een actieve, participerende en muzikale manier willen ze buurtbewoners en mensen met een beperking samenbrengen. Inclusie in het Pajottenland dat is waar zij met het Buurtcomité naar streven” zegt Lothar Vandenberghe PR medewerker Zonnelied vzw.
“Laat je deze nazomer verleiden door het grotere plaatje van muziekgenres en kom naar het ‘Zonnig-weekend event’ van Zonnelied vzw. Van Schlager muziek tot rock, fanfare en zelf groot laweit maken op trommels. Zoals je kan zien staat voor iedere muziek fan een genre op onze affiche.

Maar ook workshops, kinderanimatie en onze intussen alom gekend rommelmarkt staan op zondag 9 september geprogrammeerd. Zeg dat wij het je gezegd hebben, deze nazomer zal u de muziek in Strijtem echt niet kunnen missen” zegt Katleen Evenepoel, Algemeen directeur.
“Dankzij sociaal engagement van de buurt, verenigingen en vele bedrijven kunnen wij onze verantwoordelijkheid opnemen. Samenwerken zet mensen in beweging en verbindt.” zegt Katleen Evenepoel, Algemeen directeur.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief