Er waait een nieuwe wind in het Zelfstandig ING-kantoor van GOOIK

Er waait een nieuwe wind in het Zelfstandig ING-kantoor van GOOIK

Img_20190429_131448
Het ING kantoor langs de Edingsesteenweg in Gooik. Foto ingezonden
 
Img_20190304_121103
De 2 nieuwe kantoorhouders, David en Mark.
 

De lente is vaak de voorbode van een nieuw elan. Dit is toepasselijk voor het zelfstandig ING-kantoor van Gooik.  Vanaf 2 mei jongstleden doet een volledig nieuw en vooral zeer ervaren team een nieuwe wind waaien in het ING-kantoor gelegen langs de Edingsesteenweg, vlakbij het commerciële rondpunt van de gemeente. 

 

De nieuwe zaakvoerders David Duyck en Mark Paridaens hebben een solide ervaring als ING-bankiers en willen met hun nieuwe team inzetten op een correcte dienstverlening.  David : het is misschien wat "old-school" maar service bieden is nog steeds de basis.  Mensen, jong en zeker ook de wat oudere mensen, de zelfstandige, de vrij beroeper, de lokale onderneming,... iedereen is vandaag - vaak tevergeefs - op zoek naar de service of de oplossing op zijn/haar maat.  Het team wordt uitgebreid met business bankers, kredietspecialisten, beleggings-en verzekeringsadviseurs. “De wereld en dus ook de bankwereld is in volle evolutie, de online mogelijkheden zijn enorm, maar de nodige klantenservice mag hierbij absoluut niet uit het oog verloren worden!”, aldus David. 

 

Mark : “Dicht bij de klant zijn, dat is ons credo.  We willen het kantoor echt verbinden met de streek.  De medewerkers van het kantoor zijn niet toevallig mensen uit de nabije omgeving”.  Jessy Rooseleers die al jaar en dag het gezicht is van kantoor Gooik zal voortaan bijgestaan worden door Cécile, Liesl, Yves, David en Mark.  “Gooik en de omliggende gemeenten zijn welvarend en ondernemend”, weet Mark die zelf enkele jaren in Gooik woonde. “De mensen zijn er vragende partij voor een dienstverlening met enerzijds een hoge toegevoegde waarde maar anderzijds ook één zonder pretentie.  En mond-aan-mond reclame doet hier nog steeds zijn werk, al moet je die eerst wel verdiend hebben.  We kijken er in ieder geval naar uit om nieuwe en bestaande klanten met de beste zorgen te bedienen. Onze no-nonsens aanpak zal ook hier vast en zeker bijval genieten.

 

Het ING-team beseft dat de perfecte ligging van het kantoor op de Edingsesteenweg, vlakbij de uitvalsweg naar Lennik, een extra troef is.   Het kantoor beschikt over privé parkeerplaatsen voor het kantoor.   ING Gooik is dagelijks geopend van 9h00 tot 12h30 en op dinsdag eveneens van 13h30 tot 18h00.  Vanzelfsprekend kunnen er ook afspraken buiten de openingsuren vastgelegd worden, in de namiddag of s’ avonds.  U kan het kantoor bereiken via telefoon 02/451.60.30 of via email: Gooik@ing.be.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mei 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 12 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 18 feb 2020

archief