PAJOTTENLAND - Pajot Experience neemt de Pajotse Scooterverhuur over voor een nog betere dienstverlening

C21

PAJOTTENLAND - Pajot Experience neemt de Pajotse Scooterverhuur over voor een nog betere dienstverlening

A_foto_stijn_pajot
Ingezonden foto
 

Met het oog op een betere dienstverlening dankzij een breder aanbod, heeft Pajot Experience, een verhuurder van Vespa’s in het Pajottenland, streekgenoot Pajotse Scooterverhuur overgenomen. Hiermee breidt Pajot Experience niet alleen zijn aanbod met scooters uit, maar komt het ook tegemoet aan de groeiende vraag van privépersonen en bedrijven om het Pajottenland op een originele manier te beleven. 
 
 
Zomerbeleving in eigen land was nog nooit zo actueel. Zeker nu het erop lijkt dat buitenlandse zomervakanties dit jaar niet zo evident zullen zijn, gaan veel Belgen allicht kiezen voor een vakantie in eigen land. “We merkten vorig jaar al een toename in de vraag,” legt Stijn Heylens, oprichter en bezieler van Pajot Experience, uit, “en nu met de coronacrisis is er een grote kans dat de vraag in de zomermaanden nog zal stijgen. Nu het niet zeker is of buitenlandse reizen gemakkelijk zullen kunnen plaatsvinden, houden we in elk geval rekening met een toenemende vraag en zullen we er ons aanbod aan aanpassen.”  
 
Dus een breder aanbod voor Pajot Experience die onlangs concurrent Pajotse Scooterverhuur overnam. “Dankzij deze overname kunnen we niet alleen een grotere vraag aan, maar verlichten we ook de concurrentiedruk,” lacht Heylens. “We zien dit evenwel eerder als een win-win samenwerking en opteren dan ook om de twee merknamen naast mekaar te blijven gebruiken. Voor de rest blijft alles bij het oude: onze tarieven blijven dezelfde - 49 euro voor een halve dag, 69 euro voor een volledige dag - en onze pakketten blijven ook onveranderd. Het grote verschil is dat we nu meer mensen tezelfdertijd kunnen laten genieten van een ritje op de Vespa of scooter in ons mooie Pajottenland. Bovendien kunnen we nu nog meer op maat werken. We bieden onze scooters en Vespa’s zowel individueel, in groep als voor bedrijven aan en gaan hierin nu nog een stap verder. In functie van wat onze klanten willen - een uitstap met familie of vrienden, een teambuilding of een thematocht - kunnen we een gedetailleerd voorstel op maat uitwerken.”  
 
Prognoses Pajot Experience is klaar voor de zomer, die er voor heel wat mensen anders gaat uitzien dan initieel gepland. “Als we kijken naar hoe we geëvolueerd zijn in de voorbije jaren, dan denk ik dat we kunnen uitgaan van een 35% groei in verhuringen dit jaar. Het is evenwel koffiedikkijken en veel zal afhangen van de mate waarin verdere maatregelen al dan niet versoepeld zullen worden,” verduidelijkt Stijn. “Momenteel is het dus afwachten, maar we gebruiken deze tijd om een tweetal extra routes aan ons aanbod toe te voegen en om onze mogelijkheden voor bedrijven ook nog wat extra uit te diepen.”
 
Ondanks de actuele omstandigheden is Heylens optimistisch over de samenwerking tussen Pajot Experience en Pajotse Scooterverhuur. Het is nog even afwachten hoe de coronacrisis en de exitstrategie evolueren, maar een zomerbeleving in eigen land kan ongewild maar duidelijk in de kaarten spelen van Pajot Experience. “Het Pajottenland biedt zoveel moois dat alwie kiest voor het doorbrengen van de zomer in eigen land, zeker een op-en-top vakantiegevoel zal overhouden van zijn of haar ritje op een Vespa of scooter. We hopen dit positieve gevoel dan ook aan zoveel mogelijk mensen mee te geven”.   Voor meer informatie ga naar: www.pajot-experience.be   

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mei 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief