DILBEEK/ LENNIK - Wordt Kathleen De Mey Miss Globe 2009 ?

C21

DILBEEK/ LENNIK - Wordt Kathleen De Mey Miss Globe 2009 ?

Editiepajot_lennik_dilbeek_kathleen_de_mey_foto_steven_walravens
Kathleen De Mey maakt kans op de titel Miss Globe 2009 (Foto ingezonden)
 

Tegenwoordig heeft er in iedere provincie of zelfs in bijna iedere gemeente een missverkiezing plaats. Dat is het bewijs dat er in ons landje en zelfs in onze regio mooie vrouwen rondlopen. Eentje daarvan is Kathleen De Mey uit Lennik, nee geen 18-jarig meisje die strijd voor de Miss België titel maar een middle-aged-woman van 44 jaar die bij de 40 finalistes hoort in de strijd naar Miss Globe Belgium 2009. 

Kathleen leidt een druk leven. Naast de Harley-Davidson labelshop in de motorzaak van haar echtgenoot Mario Van den Broeck, leidt ze op vrijdagavond de loungebar Ring 13 verwijzend naar de afritnummer op de Ring in Dilbeek. Daarnaast heeft ze nog enkele opvallende hobby’s waaronder met haar Harley rondtoeren, snowboarden, lane skaten, …

Wij hadden een interview met de dame die kans maakt om Daisy Van Cauwenbergh (Miss Globe 2008) op te volgen.

Wie of wat heeft je ertoe aangezet om deel te nemen aan de Miss Globe verkiezing?

Mijn vroegere passie voor mode, Fashion, mannequins en de fotowereld heeft mij ertoe aangezet deel te nemen aan de Miss Globe verkiezing.  Alles wat te maken heeft met de essentie van de vrouwelijkheid was en blijft voor mij nog steeds een passie.  Deze obsessie heb je tot het eind der dagen. Wat is er nu mooier dan een knappe, verzorgde klassevolle vrouw, ongeacht haar leeftijd ? De Misses Globe verkiezing liet mij toe op mijn 44 jarige leeftijd te tonen dat je elegant ouder kunt worden en meer in je mars kunt hebben dan alleen maar mooi wezen te zijn.  Mijn dochter Reninca heeft de voorzet gegeven voor deel te nemen en ik heb deze tweede kans niet aan mij laten voorbijgaan. Het was nu of nooit ! Wachten staat op mij leeftijd niet meer in mijn woordenboek. Gewoon mijn hart volgen....

DREAM AS IF YOU’LL LIVE FOREVER – LIVE AS IF YOU’LL DIE TODAY

Heb je al aan andere missverkiezingen deelgenomen?

Ik heb vroeger, toen ik nog achter de schoolbanken zat en thuis woonde, meegedaan aan kleine onschuldige teenager verkiezingen zoals Flair foto model en Miss Levis. Ik heb nog steeds het artikel dat dateert van 1982!  Als dat geen passie is?

Hoe reageert de omgeving op jouw finale plaats?

Mijn omgeving reageert positief en niet eens verrast. Mijn moeder is fier en om het mijn haar woorden te zeggen : “Dit is echt iets voor jou!” Mijn gezin gelooft in mij,  en dit is voor mij het aller belangrijkste! Een vos verliest zijn streken niet. ;-)

Wat is je motto om deze Miss Globe verkiezing tot een goed einde te brengen?

Mijn motto? Een Harley Davidson ... lol !  De finale,  HET EINDE ?, van Miss Globe Belgium 2009 kan alleen maar een leuk moment worden in mijn aardse leven! Het is tevens de verjaardag van mijn dochter, dus eindeloos genieten op 6 Juni.

Mijn motto om deze verkiezing tot een goed eind te brengen is blijven geloven in mezelf, en vooral mezelf blijven . Ik heb me opgegeven als kandidate voor MGB tot de finale op 6 juni en zie het als mijn plicht als eventuele kanshebber te bewijzen dat je wordt verondersteld te weten waaraan je begint. Het is echt niet alleen glitter and glamour, maar engagement t.o.v. de hele organisatie en je entourage.

Wat zijn jouw kwaliteiten waardoor je de verkiezing zal (gaat) winnen?

Mijn kwaliteiten om deze verkiezing te winnen is mijn persoonlijkheid. Hart op de tong, doch eerder bescheiden, oprecht & vooral eerlijk en voeten op de grond! Sterke levenskracht met veel passie. Respect en niet jaloers!  Inteligent ( blondje J ) &  humor (Blondes have more fun J) Tevens een enorme dierenvriend.  Zegt toch ook veel over de persoonlijkheid mijns inziens. Over het uiterlijk mogen de lezers zelf beslissen, ieder diertje zijn pleziertje.

 Hoe schat je je eigen kansen in ?

Mijn kansen waren bij de deelname 1op de 600. Bij de eerste preselectie 70 op de 160. Nadien 40 kansen op de 70 bij de laatste selectie. En nu 1 kans op de 40 J  maar ik droom van ? Dat kan ik nu nog niet verklappen daar ik toch wel een klein beetje bijgelovig ben…

Uit wat bestaat de Miss Globe verkiezing en wat staat er nogal allemaal op het programma?

De Miss Globe verkiezing bestaat uit 40 finalistes ouder dan 26 jaar. Gedurende de campagne worden we begeleid door Lesley-Ann van de schoonheidsschool en haar team. We krijgen diverse workshops met oa Daisy Van Cauwenbergh, Jani Kazaltis en Geena Lisa ... die ons een aantal vaardigheden bijbrengen die ons zowel op als naast het podium goed van pas zullen komen.

Daarnaast zijn er nog “actes de presense” en mediaevents zoals de “Nacht van Exclusief” , Openingsgale “Eccentric” op 20 mei. Een fotoshoot door Henk Van Cauwenbergh stond ook op het programma waar je reeds de resultaten kunt bewonderen op katwoman.be Of mijn faceboek:  Kathleen D. Op 10 mei een fotoshoot Badmode en nadien de repetities voor de finaleshow op 6 juni in het Casino Kursaal te Oostende

Waarom moeten onze lezers hun stem op jouw uitbrengen?

De lezers moeten niet maar mogen een stem op mij uitbrengen voor wie ik ben en niet voor wat ik heb! Ik kan best begrijpen dat het moeilijk is maar hopelijk vinden ze toch wel ergens een raakvlak om eventueel voor mij te stemmen; is het niet voor mijn innerlijke of het uiterlijke dan is het misschien omdat ik op mijn leeftijd maar al te graag eens ga snowboarden, mijn mannetje sta als het om fysieke sporten gaat en zelfs in mijn vrije tijd met een  Harley-Davidson rondtour. 

Ik voel mij goed in mijn vel tussen alle sociale klassen van de maatschappijn en ben helemaal niet benauwd om mijn handen uit de mouwen te steken als er hard moet gewerkt worden, ik kan mij in een gala kleed begeven zonder complexen, een Catwalk lopen en blijf uiteindelijk toch steeds een klein beetje Rebel. 

Hoe kunnen ze dit doen?

De lezers kunnen stemmen via sms met als medeling; MGB 25 naar het nummer: 3140  en dit tot 6 juni 2009.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2009
Steven Walravens
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2024

archief