TERNAT ROOSDAAL LENNIK - Joren Coppin van boxlokaal.be steunt Zonnelied

C21

TERNAT ROOSDAAL LENNIK - Joren Coppin van boxlokaal.be steunt Zonnelied

2020-09-27_13
 
2020-09-27_13
 

De Ternatse ondernemer Joren Coppin steunt Zonnelied vzw. De eigenaar van www.boxlokaal.be zet via zijn maandelijkse brunch, lunch, aperitief en verrassingboxen lokale streekproducten en handelaars in de kijker. Met de opbrengst van deze brunchboxen steunt Coppin elke maand 1 Pajotse organisatie of vzw.

 

Boxlokaal.be heeft alvast een duidelijk idee welke Pajotse organisaties men wil steunen. “Allereerst zijn dat niet alleen vzw’s maar ook onze lokale hulpdiensten krijgen een plaatsje in mijn sponsorlijst. Voor september 2020 koos ik voor Zonnelied vzw. Een vzw die hier in de wijde omtrek bekend staat voor haar openheid  en betrokkenheid naar gerichte zorg op maat voor mensen met een beperking, zegt Joren Coppin.”

 

“Na enkele maanden in zelfquarantaine weten we het wel zeker: de eenzaamheid en het isolement vallen ons erg zwaar. In kleine bubbels beseften we meer dan ooit hoeveel nood we hebben aan interactie met anderen,  aan gezelschap, een leuke activiteit, ...  Vandaar dat ik met de opbrengst van onze vorige brunchbox op zondag 27 september 2020 de bewoners en personeel van Zonnelied vzw Roosdaal wilde verwennen met een dessertbuffetje", zegt Joren.

 

“Een goede zaak van boxlokaal.be. Want als we onze lokale streekproducten en handelaars niet steunen, verdwijnen ze stilletjes uit het straatbeeld. Dat zou echt zonde zijn. Zelf vind ik het persoonlijke contact bij lokale handelaars heel fijn. Het initiatief om onze bewoners en personeel vandaag te trakteren op dessertjes is een mooie geste van Joren. Hij maakt van een zondagse herfstdag een fijne verwennamiddag , zegt Bert Vander Stockt, Financieel directeur Zonnelied vzw ”

 

“Zonnelied vzw is ook alle kopers van de brunchbox van zondag 20 september dankbaar. Dankzij jullie aankopen kregen we vandaag een lekkere verrassing, zegt Lothar Vandenberghe, PR medewerker Zonnelied vzw”

 

“Boxlokaal.be gelooft in  een wereld die steeds in beweging is en wil via kleine sponsoractiviteiten in natura zijn bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van een beter maatschappelijk leven, zegt Joren Coppin.”

 

 

Meer informatie met betrekking tot brunchboxen en Zonnelied vzw kan je vinden via

www.boxlokaal.be en www.zonneliedvzw.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 sep 2020
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert/Marc Sluys | 23 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys / Marc Colpaert | 07 sep 2022

archief