REGIO - Nog een vrij vaccinatiemoment in De Koornmolen in GOOIK

C21

REGIO - Nog een vrij vaccinatiemoment in De Koornmolen in GOOIK

Editie_gooik_koornmolen_5__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
De Vlaamse vaccinatiecentra hebben een fantastische prestatie neergezet: op 6 maanden kreeg meer dan 90% van de volwassen bevolking een eerste prik, wat uniek is in de wereld.
Ook voor de tweede prik zitten we al aan 86%. Een volledig afgewerkt vaccinatieschema biedt op dit moment de beste garantie op een zo laag mogelijk risico op een ernstige COVID-19-besmetting. Daarom organiseert Vaccinatiecentrum Koornmolen een vrij vaccinatiemoment, op vrijdag 27 augustus.
 
Inwoners van Bever, Herne, Galmaarden, Gooik, Lennik en Roosdaal die nog niet gevaccineerd zijn,  kunnen die dag zonder afspraak terecht in Vaccinatiecentrum Koornmolen. 1ste prik Pfizer/ 2de prik Pfizer (de 1ste prik is min. 3 weken geleden) vrijdag 27 augustus tussen 16 en 17 uur, vanaf 12 jaar, 3 weken later is een 2de prik nodig. Identiteitskaart meebrengen Ook op vrijdag  27 augustus tussen 16 en 17 uur maar voor mensen vanaf 18 jaar worden er vaccins van Johnson gegeven, met één prik volledig gevaccineerd
 

Inwoners uit de 6 Pajotse gemeenten die nog niet zijn gevaccineerd zijn en hun vaccinatie niet expliciet geweigerd hebben, zijn ook meer dan welkom. Ook Pajotten die initieel geweigerd hebben kunnen via vaccinatie@gooik.be aangeven dat ze toch nog gevaccineerd willen worden of gewoon langskomen vrijdag 27 augustus tussen 16 en 17 uur in Vaccinatiecentrum Koornmolen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 mrt 2024

archief