REGIO - De Pajotse streekproducten zitten in de lift

C21

REGIO - De Pajotse streekproducten zitten in de lift

Editie_gooik_pajottenland_plus_3__kopie_
Enkele deelnemende handelaars bij Gastro Atelier van Herman Heylens.- Foto marc Colpaert
 
Nog tot 30 september , dus nog een kleine week!!, kan men via de Zomerspaaractie van Pajottenland Plus een tof cadeau, een streekproduct of een waardebon van 50 euro in een Pajots restaurant winnen. Het enige dat u moet doen is langsgaan bij de deelnemende handelaars en er iets kopen natuurlijk.
 
Volgens Michel Doomst, voorzitter van Pajottenland plus, zitten de streekproducten van het Pajottenland sinds enige tijd in de lift, maar die lift mag gerust nog wat stijgen. Bij Herman en Monique van het Gastro-Atelier in Oetingen werd ondermeer de spaaractie voorgesteld van 9 ambassadeurs uit het Pajottenland. 
 
Tijdens een vorige actie bij de plaatselijke boerenmarkten werd al duidelijk dat steeds meer mensen de weg vinden naar lokale streekproducten. Het zijn veelal vaste klanten die de producten dicht bij huis bewust opzoeken en er een koopgewoonte hebben van gemaakt. "Het is dus duidelijk dat we naar de toekomst nog meer mensen moeten overtuigen om van dat koopgedrag routine te maken. Pajotse producten hebben een goede reputatie en daar zijn we fier op", aldus Michel Doomst. 
 
De spaaractie is een goed voorbeeld om de streekproducten nog meer in de kijker te zetten. Bij volgende handelaars kunt u terecht om mee te doen met de spaaractie:
De Beverse Kaashoeve in Bever
Fruit Billens-Laer in Gooik
Gastro-Atelier en -Boetiek in Oetingen
Volkscafé De Cam in Gooik
Resto-Taverne Alsput in Halle
Cafe Terlindenhof in Herfelingen
Brokantie's ReFined in Roosdaal
Streekshop K&C in Vollezele
Drinks For You ,digitale webshop www.drinksforyou.be
 
Wie bij deze handelaars producten gaat kopen krijgt per schijf van 10 euro een spaarzegeltje, wie een volle spaarkaart inlevert bij een van de deelnemende handelaars, komt in aanmerking om een waardebon van 50 euro te winnen Tevens geven zes Pajotse producenten zelfs een gratis product bij een volle spaarkaart. Meer informatie over deze spaaractie kan je vinden op: www.pajottenland.be

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 28 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 24 nov 2022

archief