REGIO - Het vaccinatiecentrum De Koornmolen gaat nog 1000 tal 85-plussers vaccineren tot en met vrijdag 15 oktober

C21

REGIO - Het vaccinatiecentrum De Koornmolen gaat nog 1000 tal 85-plussers vaccineren tot en met vrijdag 15 oktober

Editie_gooik_koornmolen_4__kopie_
Het is nog niet gedaan met het vaccineren.- Foto Marc Colpaert
 
Wij kregen zopas het zoveelste persbericht binnen dat het Vaccinatiecentrum Koornmolen de komende weken ongeveer een 1000 tal 85-plussers zal vaccineren. Hoe het moet voor de mensen tussen 65 en 85 jaar daar wordt geen melding van gemaakt. De 85-plussers ontvangen een uitnodiging met een datum voor een 3de vaccin, dat voor extra bescherming zal zorgen. Want 85-plussers lopen, door een minder goed werkende immuniteit, risico op ernstige ziekte door COVID-19. Het Vaccinatiecentrum Koornmolen in Gooik is daarom operationeel tot en met vrijdag 15 oktober 2021. Ook de nodige hulpmiddelen zoals rolstoelen en stewards worden voorzien.
Burgermeester Michel Doomst: “We vinden het belangrijk om onze oudere bevolking te beschermen tegen COVID-19. Daarom hebben we de krachten gebundeld en zullen we nog tot en met 15 oktober volop vaccineren in Vaccinatiecentrum Koornmolen. We vragen ook aan de omgeving van onze oudere bevolking om, waar mogelijk, te ondersteunen qua vervoer, bevestigen van afspraak. En we weten waarom we het doen. Voor het Pajottenland zijn de cijfers voorlopig heel mooi: 76,42% van de Pajotten is volledig gevaccineerd”, besluit burgemeester Michel Doomst.

Vragen kunnen gesteld worden via vaccinatie@gooik.be of 02 211 35 35 (naam en telefoonnummer achterlaten en dan wordt er snel teruggebeld).

 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief