GOOIK - UPDATE Het vaccinatiecentrum blijft open ook tijdens de vakantie

C21

GOOIK - UPDATE Het vaccinatiecentrum blijft open ook tijdens de vakantie

Editie_gooik_koornmolen_feest_16__kopie_
De meer dan 100 vrijwilligers zullen ook werken tijdens de vakantie.- Foto Marc Colpaert
 
Het staat nu al vast dat het vaccinatiecentrum in Gooik de deuren opent op 27 en 28 december en misschien zelfs op 29 december. Veel hangt af van het antal mensen die willen gevaccineerd worden want heel wat mensen kunnen op vakantie zijn. Het vaccinatiecentrum in Gooik dat ondertussen verplaatst is naar een nieuwe locatie met als nieuwe benaming en nieuw adres, Vaccinatiecentrum Strijland in de Strijlandstraat 61 in Gooik blijft ook open tijdens de vakantieperiode. De vrijwilligers zullen er ook nu staan samen met tal van andere mensen.
 
Het staat nu al vast dat het vaccinatiecentrum in Gooik de deuren zeker al opent op 27 en 28 december en misschien zelfs op 29 december. Wij vroegen even de bevestiging aan burgemeester Michel Doomst. "Volgende week, de week van 20 december is het vaccinatiecentrum ook nog enkele dagen open en op 27 en 28 december gaan de deuren ook open. Of er geprikt wordt op 29 december weten wij vandaag nog niet. Dit zal afhangen of er voldoende mensen op hun uitnodiging zullen ingaan. U moet niet vergeten dat dit een vakantieperiode is en sommige mensen kunnen misschien op vakantie zijn. Daarnaast is het niet de moeite om het centrum een dag open te houden voor enkele prikken te zetten", aldus Doomst.
 
Momenteel mag u niet zonder uitnodiging naar het vaccinatiecentrum komen in Gooik. Wie niet wilt wachten tot men de uitnodiging krijgt mag zich steeds op de reservelijst van qvax laten zetten. Je schrijft je in op qvax.be met je rijksregisternummer en kiest een wachtwoord, je selecteert je vaccinatiecentrum en je geeft je beschikbaarheden door voor de volgende zeven dagen. Je kan het systeem vragen om je beschikbaarheden wekelijks automatisch te herhalen of je geeft ze elke week opnieuw zelf in.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief