GOOIK - Een speciale stripbeurs op zondag 28 januari in De Cam iedereen is welkom om strips te kopen

C21

GOOIK - Een speciale stripbeurs op zondag 28 januari in De Cam iedereen is welkom om strips te kopen

Affiche_extra_stripbeurs_2024__1___kopie_
 
Nu zondag 28 januari is het zover onze eerste speciale editie van de stripbeurs in Gooik. Iedereen die verzot is op strips mag dus op zondag 28 januari tussen 14 en 17 uur in De Cam in Gooik komen zoeken in de vele duizenden strips die er te vinden zijn. Speciaal die dag is dat het nu eens niet de  ‘professionele’ verkopers zijn die hun strips verkopen, maar ‘doordeweekse’ stripverzamelaars die een en ander kwijtwillen. Hetzij dat ze een deel van hun verzameling verkopen, hetzij dat ze hun dubbele strips willen aan de man of de vrouw brengen. "Die kans krijgen ze nu op deze stripbeurs! En dat er blijkbaar velen aan het wachten waren op deze kans is duidelijk: de Schuur van de Cam zit boordevol met verkopers/verkoopsters van strips. Er is geen plaatsje meer vrij voor andere geïnteresseerden om hun strips te komen verkopen, helaas. Ook al komen er nog dagelijks aanvragen binnen", laat organisator en stripverzamelaar Jean-Paul De Loecker ons weten.
 
De meesten nemen maar een klein aantal meters in beslag (van 1 tot 3 meter), dus zijn het er velen die meedoen: een twintigtal in totaal. Er is slechts één striptekenares: Jessica Raes uit Asse, met een stagiaire van haar. Ik wou deze keer ook niet de nadruk leggen op de tekenaars, maar wel degelijk op de personen die hun strips komen verkopen. Er is zelfs een instelling in de streek die een striperfenis heeft ontvangen! Zij verkopen die strips voor een goed doel!
 
Info: de stripbeurs gaat dus door in de Schuur van De Cam op zondag 28 januari, vanaf 14u tot 17u. De toegang is alweer gratis. Een 20-tal stripverzamelaars/bezitters bieden hun strips aan. Er kan iets gedronken worden in de bar van de Schuur. We verwachten veel volk, zeker ook andere stripverzamelaars die hun collectie op deze manier mooi kunnen uitbreiden.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief