GOOIK - Een wel heel speciale stripbeurs op zondag 28 januari in De Cam iedereen is er welkom

C21

GOOIK - Een wel heel speciale stripbeurs op zondag 28 januari in De Cam iedereen is er welkom

Affiche_extra_stripbeurs_2024__1___kopie_
 
Op zondag 28 januari van 14 tot 17 uur is iedereen welkom op de eerste stripbeurs van het jaar in De Cam in Gooik en dat is dadelijk een speciale. Want gewone mensen verkopen er hun strips die ze dubbel hebben of reeksen die ze kwijt willen. Er zullen niet minder dan 20 mensen hun strips verkopen in De Cam.  Iedereen die verzot is op strips mag dus op zondag 28 januari tussen 14 en 17 uur in De Cam in Gooik komen zoeken in de vele duizenden strips die er te vinden zijn. Speciaal die dag is dat het nu eens niet de  ‘professionele’ verkopers zijn die hun strips verkopen, maar ‘doordeweekse’ stripverzamelaars die een en ander kwijt willen. Hetzij dat ze een deel van hun verzameling verkopen, hetzij dat ze hun dubbele strips willen aan de man of de vrouw brengen. "Die kans krijgen ze nu op deze stripbeurs! En dat er blijkbaar velen aan het wachten waren op deze kans is duidelijk: de Schuur van de Cam zit boordevol met verkopers/verkoopsters van strips. Er is geen plaatsje meer vrij ook al komen er nog dagelijks aanvragen binnen", laat organisator en stripverzamelaar Jean-Paul De Loecker ons weten.
 
Er is tevens één striptekenares: Jessica Raes uit Asse, met een stagiaire van haar. Ik wou deze keer ook niet de nadruk leggen op de tekenaars, maar wel degelijk op de personen die hun strips komen verkopen. Er is zelfs een instelling in de streek die een striperfenis heeft ontvangen! Zij verkopen die strips voor een goed doel!
 
Info: de stripbeurs gaat dus door in de Schuur van De Cam op zondag 28 januari, vanaf 14u tot 17u. De toegang is alweer gratis. Een 20-tal stripverzamelaars/bezitters bieden hun strips aan. Er kan iets gedronken worden in de bar van de Schuur. We verwachten veel volk, zeker ook andere stripverzamelaars die hun collectie op deze manier mooi kunnen uitbreiden.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief