Ladies Circle HALLE gaat op zoek naar goede doelen

C21

Ladies Circle HALLE gaat op zoek naar goede doelen

04
 

Ladies’ Circle Halle, een service club voor jonge vrouwen, organiseert elk jaar verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Het afgelopen jaar werd met de opbrengst van een wijnverkoop en een luxe fuif een mooi bedrag verzameld voor de kinderboerderij van Levenslust in Lennik.

‘Met het ingezamelde geld hebben we materialen aangekocht voor de renovatie van een schapenstal en de verdere uitbreiding met een overdekte buitenruimte voor de kinderen’, vertelt voorzitster Kristien Degrève, ‘Daarnaast gingen we samen met onze mannelijke tegenhanger, Ronde Tafel Halle, aan de slag om zelf voor de afbraak en opbouw te zorgen.'

Ook dit jaar gaat de club op zoek naar lokale goede doelen die materiële en financiële hulp kunnen gebruiken. Door een algemene oproep te lanceren hoopt de club om ook organisaties of verenigingen te bereiken die misschien minder bekend zijn, maar die zeker hulp kunnen gebruiken.

Behalve financiële ondersteuning, biedt Ladies’ Circle Halle waar mogelijk ook materiële steun. Zo organiseren ze al enkele jaren een ‘Christmas in a box’ actie waarbij geschenkdozen samengesteld worden en verdeeld worden in en rond Halle. 

Organisaties die zich kandidaat willen stellen om geselecteerd te worden als goed doel, kunnen zich nog tot 15 maart 2024 aanmelden via lc11@ladiescircle.be

Spreekt dit soort acties je aan en heb je interesse om lid te worden van Ladies Circle Halle? Ben je een vrouw tussen 18 en 45 jaar en wil je jezelf graag inzetten voor goede doelen in een leuke en vriendschappelijke kring? Aarzel niet en contacteer de Ladies van Halle via LC11@ladiescircle.be!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief