Nationaal Volleybalteam Politievrouwen naar het Europees Kampioenschap in Saarbrucken

C21

Nationaal Volleybalteam Politievrouwen naar het Europees Kampioenschap in Saarbrucken

424599438_902142035247519_6137768082238223946_n
Foto Jan Vanmedegael
 
Dit weekend vertrekken de Belgian Blue Tigers, het nationale politieteam volleybal, naar Saarbrücken in Duitsland om deel te nemen aan de finales van het Europees Kampioenschap Volleybal. Na een succesvolle deelname aan het EK 2019 in Praag, waar de ploeg een vijfde plaats behaalde, zijn de ambities dit jaar hoog. De Belgische dames hopen minstens hun vorige prestatie te evenaren, en met enkele versterkingen in het team lijkt dat haalbaar.
 
Als laatste voorbereiding spelen de Blue Tigers komende zaterdag nog een toernooi in Malmédy, waarna ze op zondag afreizen naar Saarbrücken. De officiële opening van het EK vindt plaats op zondag 8 september, waarna het Belgische team op maandag 9 september om 16u00 hun eerste wedstrijd speelt tegen Italië. Vervolgens nemen ze het op dinsdag om 9u00 op tegen het fysiek sterke Finland, en op woensdag om 18u00 wacht gastland Duitsland. Donderdag staat in het teken van rust en herstel, waarna op vrijdag de halve finales plaatsvinden. De finales voor de bronzen en gouden medaille staan gepland op zaterdag 14 september.
 
Onder leiding van kapitein Cara Juwet is het team klaar om de uitdaging aan te gaan en te strijden voor een podiumplaats. De speelsters komen uiteraard uit verschillende politiezones in Wallonie en Vlaanderen. De regio Pajottenland is hierbij sterk vertegenwoordigd met Annick Haegeman (politiezone Dilbeek), Lisa Juwet (politiezone Vilvoorde-Machelen) en zus Cara Juwet (politiezone Pajottenland).
foto's : @Jan Vanmedegael

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 sep 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief