Kandidaten gezocht voor portrettenreeks: “Allemaal OPWIJKenaren”

C21

Kandidaten gezocht voor portrettenreeks: “Allemaal OPWIJKenaren”

Opwijk_p200

“Allemaal Opwijkenaren” is een portrettenreeks in het project ‘Allemaal Vlaams-Brabanders’ van de provincie. Aan 50 Opwijkenaren wordt een gezicht gegeven en zij worden aan het woord gelaten. Elk portret stelt zich kort voor via zijn/haar naam, woon- en geboorteplaats en een uitspraak die hem/haar typeert als mens. Het geheel vormt een boeiende en diverse doorsnede van de Opwijkse inwoners. De fotoportretten worden in de loop van de maand september 2010 in de gemeente tentoongesteld. Het initiatief heeft mee als doel het maatschappelijk draagvlak voor het voeren van een diversiteitbeleid in onze gemeente te versterken. Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan deze portrettenreeks, dan kan u zich kandidaat stellen:

-           Door middel van uw contactgegevens te bezorgen aan de gemeentelijke Welzijnsdienst, Ringlaan 20, 1745 Opwijk. Tel.: 052/36.51.63.
-           Door een mail te sturen naar welzijnsdienst@opwijk.be .
-           Door langs te lopen op de dienst.
 
Doe dit best voor 1 mei. Nadien wordt er een selectie gemaakt. Hierbij wordt er rekening gehouden met de doelstellingen van het project. Daarbij zal worden getracht om binnen de 50 keuzes de reële diversiteit van de Opwijkse bevolking zo goed mogelijk te weerspiegelen (man-vrouwverhoudingen, leeftijdsverhoudingen, herkomstgegevens,…). 
 
Meer informatie? Welzijnsdienst - Ringlaan 20 - 1745 Opwijk - Tel. 052/36.51.63.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2010
Steven Walravens
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief