OPWIJK - Wie wordt de opener van Singelpop 2011?

C21

OPWIJK - Wie wordt de opener van Singelpop 2011?

Editiepajot_opwijk_singelpop_foto_ep
 

Wil jij (met je groepje) als opener van Singelpop 2011 op het podium staan? Dan is dit jouw kans. SpitsFM is op zoek naar de perfecte podiumact uit de streek om op zaterdag 2 juli het publiek op het Singelplein op te warmen, in afwachting van de komst van o.m. Sam Gooris en 2 Fabiola. Dat openen kan met leuke popsongs, een mini schlagerfestival, een loeihard rockconcert, een knappe dansvoorstelling of met stevige dance beats…

Ben jij bezig met muziek en denk je dat dit wel kan passen op ons zomers muziekfestival? Stuur dan je gegevens en demo (filmpje, geluidsbestand,…) naar wedstrijd@singelpop.be  .
Naast de uitstekende podiumkans die je krijgt in de beste omstandigheden (prachtig podium, professionele klank- en lichtinstallatie!), hebben we ook een zeer leuke én muzikale prijs in petto!
Met de steun van onze ‘grote broer’ pOpwijk, kunnen wij de winnaar een VIP-tafel voor 6 personen op pOpwijk 2011 aanbieden. Zo kan je op zondag 28 augustus van op de eerste rij o.m. Stan Van Samang, Will Tura, The Scene en Natalia aan het werk zien en geniet je de hele dag van een superdeluxe VIP-behandeling!
De SpitsFM-jury zal samen met onze luisteraars de geknipte act uit de regio selecteren.
Inschrijven kan tot 1 mei.

Meer informaite: www.singelpop.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mrt 2011
Ignace Heyvaert
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief