Picobello: de nieuwe naam van dienstenonderneming en PWA-OPWIJK

C21

Picobello: de nieuwe naam van dienstenonderneming en PWA-OPWIJK

Picobello_p600
 

Het laatste jaar onderging de werking van het PWA en de dienstenchequeonderneming een gedaanteverwisseling. Er werd onder andere een nieuwe coördinator aangeworven om de poetsdienst te ondersteunen en verder uit te bouwen.

Het aantal werknemers steeg op een goed jaar tijd van 9 naar 16 werknemers en het klantenbestand verdubbelde. Om ons in de toekomst nog beter kenbaar te maken naar potentiële werknemers en klanten, besloot de Raad van Bestuur op zoek te gaan naar een nieuwe naam en logo. De keuze is gevallen op Picobello.
In 1995 werd de vzw Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) van Opwijk opgericht. Sindsdien leveren wij diensten aan particulieren die omwille van welke reden ook klusjes niet zelf kunnen uitvoeren. Poetsen van de woning, klein tuinonderhoud, schilderen, behangen, boodschappen doen, noem maar op. Voor vele gezinnen of alleenstaanden is het PWA de enige manier om deze diensten legaal te verkrijgen. Anderzijds is er een hele groep werkzoekenden die in hun statuut er enkele uren per week mogen bij klussen. Onze taak bestaat erin vraag en aanbod van deze twee groepen binnen de gemeente op elkaar af te stemmen. Sinds enkele jaren hebben we de poetsdienst uitgebreid in het kader van de dienstencheques. We gingen zelf huishoudhulpen aanwerven in loondienst. Daarvoor startten we een eigen onderneming op binnen onze vzw PWA-Opwijk.
Met de nieuwe naam ‘Picobello’ willen we onze diensten duidelijker kenbaar maken. Picobello is een stabiele organisatie met medewerkers die degelijk werk leveren. De dienstverlening naar onze klanten is met andere woorden ‘picobello’. 
Picobello is te vinden in De Wegwijzer, Gasthuisstraat 15 in Opwijk.
Informatie:
openingsuren:
van maandag tot vrijdag: 9u00-12u00
en dinsdagavond: 18u00-20u00
052/36.90.12
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2011
Karen D’Hoore
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief