OPWIJK - SpitsFM voortaan ook voor regio ASSE, TERNAT en LENNIK op 107.5

C21

OPWIJK - SpitsFM voortaan ook voor regio ASSE, TERNAT en LENNIK op 107.5

Editiepajot_spitsfm_p200

SpitsFM, de lokale radio die vanuit Opwijk uitzendt op 87.8 voor de ruime regio, is voortaan ook te ontvangen in het gebied Asse, Ternat en Lennik. Daar neemt het de frequentie over van Citygold (107.5, vanuit Asse).

De verantwoordelijken van SpitsFM en Citygold zaten de voorbije weken aan tafel i.v.m. een samenwerking. Citygold-voorzitter Pieter Van Loo kon door nieuwe werkomstandigheden in het buitenland niet langer instaan voor het runnen van zijn radiostation.
De twee zenders werkten eerder al succesvol samen voor een gezamenlijk sportprogramma “Regio Sport Live” en nu komt er dus een fusie. De programma’s worden volledig ingevuld vanuit Opwijk, maar verschillende medewerkers van Citygold maken de overstap. SpitsFM brengt radio met veel aandacht voor regionale informatie. Zo worden er iedere dag 3 regiojournaals gemaakt, is er een uitgebreide activiteitenkalender en is er ook een regionaal sportprogramma op zondagnamiddag.
Muzikaal gaat SpitsFM breder dan Citygold, met een combinatie van actuele hits, tips en hitklassiekers. De SpitsFM-ploeg bestaat uit een 20-tal vaste en evenveel losse medewerkers. In het weekend van 14-15 mei gaat de lokale zender 48uur live vanuit het gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk voor een muziekmarathon t.v.v. Kom Op(wijk) tegen Kanker.
Mensen die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan het radiostation, kunnen zich altijd melden via medewerkers@spits.fm . Alle informatie op www.spits.fm
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief