Veterman bezoekt OPWIJKSE scholen

C21

Veterman bezoekt OPWIJKSE scholen

Editiepajot_oranje_schoenveter_p200

Op maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 september duikt Veterman op aan de Opwijkse schoolpoorten. Elk kind krijgt van de oranje man een oranje veter. Wie deze oranje veter de week nadien in z’n schoenen steekt, aan z’n schooltas hangt of aan z’n fiets vastmaakt, krijgt van Veterman een smakelijk cadeau. Meer informatie over Veterman verschijnt in het Opwijks Leven. Met deze ludieke actie wenst CD&V Opwijk-Mazenzele alle kinderen, leerkrachten en directies een prettig schooljaar toe.

De vakantie is voorbij. Een nieuw schooljaar is begonnen. Ongeveer een miljoen Belgische kinderen nemen opnieuw of voor het eerst plaats op de schoolbanken. Tienduizenden leerkrachten staan klaar om de leerlingen een schooljaar lang op te vangen.
Om het schooljaar ‘samen’ op een prettige manier in te zetten nodigt CD&V Veterman uit naar Opwijk. Want ‘Samen naar school = super!’
Onder het motto ‘Samen naar school = super!’ deelt de man – samen met zijn ‘personeel’ - op maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 september hippe, oranje veters uit aan de schoolpoort.
De kinderen zullen vast dol zijn op deze felgekleurde, coole hebbedingen en kunnen de veter naar hartenlust creatief gebruiken. Ze kunnen de veter in hun schoenen steken, aan hun rugzak, zwemzak of gymtas vastmaken, knopen in hun haar, aan hun fiets vasthangen of gewoon aan hun pols dragen.
De week nadien – namelijk op maandag 12, dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 september – duiken Veterman en zijn gezellen opnieuw op aan de school. Zij belonen elk kind met zo’n oranje veter in de schoen, aan de boekentas of in het haar meteen met een smakelijk cadeau. 
In het Opwijks Leven licht Veterman elke week een tipje van de Veter-sluier op.
Meer informatie via:
Gust Van Mulders – gust.vanmulders@skynet.be  – 0494/ 990369
Lutgard Vanderborght - lutgard.vanderborght@opwijk.be  – 0497/ 280966
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 sep 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief