LIEDEKERKE / REGIO - Gemeentelijke Academie voor Beeldende Kunst

C21

LIEDEKERKE / REGIO - Gemeentelijke Academie voor Beeldende Kunst

Editiepajot_liedekerke_academie_beeldende_kunsten_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_academie_beeldende_kunsten_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_academie_beeldende_kunsten_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 

Ook in de Academie voor Beeldende Kunst Liedekerke is het nieuwe schooljaar gestart. De academie maakt deel uit van het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO). Ze biedt cursussen aan voor iedereen die zich creatief wil ontplooien.

Onder leiding van getalenteerde professoren en in een goed uitgeruste infrastructuur, levert onze academie een inspirerende studie en werkruimte aan alle leeftijdsgroepen. Het accent ligt op beeldende creativiteit, zelfuitdrukking en artistiek engagement.
De hoofdschool bevindt zich naast het Gemeentehuis, Opperstraat 31-33, 1770 Liedekerke. De academie heeft ook filialen in Ninove, Asse, Gooik en Opwijk.
Alle leeftijden kunnen aan de academie terecht. Er is de lagere graad voor de kinderen van 6 jaar tot 11 jaar die bestaat uit 2uur per week. De middelbare graad voor de jongeren van 12 jaar tot 17 jaar heeft 4 uur per week les. De cursus middelbare graad volwassenen vanaf 18 jaar biedt een initiatie tot alle artistieke disciplines en beslaat eveneens uit 4 uur per week. De hogere graad voor de volwassenen kan worden gevolgd tijdens avond- , dag- en weekendcursussen van 8 uur per week en start op de leeftijd 18 jaar. Er zijn de afdelingen tekenkunst, schilderkunst, kantwerk, beeldhouwkunst, keramiek en monumentale kunst.
Inschrijven kan tot 30 september
Voor meer informatie kan u terecht op de website: www.liedekerke.be  bij het item onderwijs.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2011
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief