OPWIJK - Open Gemeentedag 2011: opening Sint-Annasite

C21

OPWIJK - Open Gemeentedag 2011: opening Sint-Annasite

Editiepajot_opwijk_opengemeentedag_foto_ep
(ingezonden foto)
 

Op zondag 27 november wordt de vijfde editie van de Open Gemeentedag georganiseerd. Dit jaar staat de voorstelling van het splinternieuw gebouw Sint-Annasite centraal. U kan een blik achter de schermen werpen bij de brandweer, politie, muziek- en tekenacademie.

Naast een infostand over brandpreventie en een tentoonstelling over de brandweer van ’t Opwijks Archief staan er ook verschillende activiteiten op het programma, zoals onder meer een alcoholtest en tuimelwagen bij de politie, rondleiding door het nieuwe gebouw, workshops bij de tekenacademie, voorstelling muziekacademie, enz. Ook de allerkleinsten komen zeker aan hun trekken met onder andere een ritje met de brandweerwagen of een foto op de politiemoto en nog zoveel meer. Ondertussen kunt u een lekker hapje en drankje consumeren in het gelegenheidscafé bij de brandweer.
Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Deze Open Gemeentedag start om 14u en eindigt omstreeks 18u. Aangepaste activiteiten voor jong en oud. Ook worden alle nieuwe inwoners uitdrukkelijk verwelkomd tijdens dit gebeuren. Een afspraak die u zeker en vast niet mag missen! Hopelijk tot dan.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2011
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief