Oprichting Jong N-VA ASSE – MERCHTEM - OPWIJK

C21

Oprichting Jong N-VA ASSE – MERCHTEM - OPWIJK

Editiepajot_asse_oprichting_jong_n-va_asse___merchtem___opwijk_foto_gerrit_achterland
De initiatiefnemers. - Foto © Gerrit Achterland
 

Een eerste ontmoeting met een aantal Assesse N-VA-jongeren vond al plaats op 10 februari. De violen werden gelijkgestemd en er werd beslist een grote brainstorm te organiseren met alle jongeren uit de drie gemeenten die interesse hebben in de jongerenafdeling van de N-VA. Deze open vergadering wordt op vrijdag 2 maart georganiseerd in Den Bloeyenden Wyngaerdt op de Markt in Asse om 20uur.

Wie zich aangesproken voelt of nog meer informatie wil, kan alvast contact opnemen via het mailadres asse@n-va.be  of asse@jongnva.be .
De N-VA-afdelingen van Asse, Merchtem en Opwijk nemen het initiatief om een eigen jongerenafdeling op te richten. In de opstartfase zullen de drie afdelingen van Jong N-VA samenwerken om dan op termijn te evolueren naar een eigen afdeling per gemeente. Op dit ogenblik zijn er al zo’n 70 afdelingen van Jong N-VA.
Op dit ogenblik wordt de start van de jongerenafdelingen gecoördineerd door enkele bestuursleden van de N-VA afdelingen van Asse, Merchtem en Opwijk. Maar minstens 6 jongeren, voorlopig allen uit Asse, zijn al kandidaat om de nieuwe werking te trekken. Na de opstartfase zullen de jongeren uiteraard het heft in handen nemen, een eigen bestuur kiezen en hun eerste activiteiten organiseren. Ook nationaal voorzitster Kim Van Cauteren en de secretaris van Jong N-VA, Kristof Cooreman, kwamen op de opstartvergadering hun steun betuigen aan de nieuwe afdelingen.
Qua activiteiten wordt al luidop gedacht aan de organisatie van een politiek jongerencafé, een fietstocht, een discussieavond, …. Maar natuurlijk zullen er ook inhoudelijke acties opgezet worden rond thema’s die de jongeren aanbelangen.
De N-VA doet een warme oproep aan alle jongeren met een hart voor Vlaanderen en onze gemeente om aanwezig te zijn op de grote brainstorm die georganiseerd wordt op 2 maart (20u) in de vergaderzaal van café Den Bloeyenden Wyngaerdt op de Markt van Asse. Enkel door je eigen engagement kan je mee het beleid in onze gemeente bepalen en – via de partij – ook meepraten op provinciaal, Vlaams en federaal niveau.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 feb 2012
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief