OPWIJK - Paasweekend groot succes in Nijdrop

C21

OPWIJK - Paasweekend groot succes in Nijdrop

Editiepajot_opwijk_nijdrop_2012_ingezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Met 1100 bezoekers heeft Nijdrop een erg geslaagd paasweekend achter de rug. Vrijdag was er een hiphopconcert met Safi & Spreej, Murda Turk, Team Panini en de immens populaire Kraantje Pappie. 400 aanwezigen genoten van de optredens.

Zaterdag werd het nog drukker met een uitverkochte Asses-party. “Vanaf 1u hebben we aan de ingang mensen moeten weigeren omdat de zaal helemaal vol zat,” verklaart organisator Dirk Rossel, beter bekend als dj Neglectik. “Het moet uiteindelijk toch comfortabel blijven voor de bezoekers, en vooral veilig. Beter zo dan dat we zo veel mogelijk mensen in de zaal proberen te persen,” legt Mike Heyvaert van Nijdrop verder uit. Voor de volgende editie van Asses zal Nijdrop bekijken hoe het meer ruimte kan openstellen voor de feestvierders. Foto’s van de beide evenementen zijn te vinden op www.facebook.com/nijdrop .
Ook de komende maanden zien er alvast veelbelovend uit. Met The Hickey Underworld, Sound of Stereo Live, Paul Chambers, Willow, dj Logistics, Tek-One Live, Liesa Van der Aa en Blaudzun staat er ook de komende maanden heel wat straffe namen op de kalender. Het volledige programma is te vinden op www.nijdrop.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief