OPWIJK/ AFFLIGEM/ DE RAND - Winnaars: "Maria" nieuwe single van Jeason

C21

OPWIJK/ AFFLIGEM/ DE RAND - Winnaars: "Maria" nieuwe single van Jeason

Editiepajot_opwijk_jeason_foto_tom_vierendeels
 
Editiepajot_opwijk_jeason_foto_tom_vierendeels__1_
Editiepajot_opwijk_jeason_foto_tom_vierendeels__2_
Editiepajot_opwijk_jeason_foto_tom_vierendeels__3_
Editiepajot_opwijk_jeason_foto_tom_vierendeels__4_
Editiepajot_opwijk_jeason_foto_tom_vierendeels__5_
Editiepajot_opwijk_jeason_foto_tom_vierendeels__6_
 

De Loanton in Affligem the place to be voor alle fans van Jeason. De singer-songwriter ( geboren in Voorde-Ninove en woonachtig in Opwijk) stelde er zijn nieuwe single “Maria” voor aan publiek en pers. Ook enkele prominente gasten waren aanwezig op de voorstelling zoals Will Tura en Jo met de Banjo. Beiden zijn goed bevriend zijn met de familie Herfs en steunen Jeason al vanaf het begin. (+ lijst winnaars gesigneerde single “Maria” , zie onderaan).

Het optreden werd voorafgegaan door een woordje van dank door zijn vader zanger John Horton. Jeason bracht een vijftal favoriete nummers wat iedereen kon plezieren. Hij werd begeleid door zijn twee vaste muzikanten met piano en drum. De fiere mama van Jeason hoopt alvast dat haar zoon te zien zal zijn bij Tien Om Te Zien deze zomer en dat de plaat veel gedraaid zal worden bij radiozenders.
 
Jeason begon zijn muziekcarrière in Spanje, waar hij een tijdje gewoond heeft met zijn ouders en waar hij een succesvol bandje had. Ze schopten het zover dat ze zelfs het voorprogramma mochten verzorgen van onder andere Ray Charles, The Gipsy Kings,... Vooral door zijn vader (tevens zijn manager) is hij begonnen met muziek te spelen.
In 2006 kwamen ze terug naar België en dat was geen slechte beslissing. Onder begeleiding van onder ander Will Tura en Louis De Vries kon hij meteen aan de slag en Jeason had ook al meteen een platencontract te pakken. Zijn succes was meteen te merken in Eurosong 2006 waar hij, als enige onbekende onder de deelnemers, het bijna tot de finale schopte.
Ondertussen is “Maria” al zijn vierde single die hij uitbrengt. Zijn grootste droom is natuurlijk internationaal doorbreken en die kans zit er in. Voor de zomer van 2009 zal Jeason een single uitbrengen in 72 landen. Dit zou het begin kunnen worden van een droom die uitkomt. Jeason covert ook songs maar op de vraag wat hij het liefst doet (coversongs of zelf geschreven liedjes zingen) zegt hij dat hij beiden even graag doet. In een opnamestudio gaat zijn voorkeur zeker wel naar zelf geschreven nummers omdat er iets van jezelf inzit.
 
Ook één van de gasten was Sandina Broodcooren, kandidate voor Miss Oost-Vlaanderen, onderdeel van de verkiezing van Miss België. Sandina is afkomstig uit Viane (Geraardsbergen) en is 22 jaar. Indien u wil stemmen op deze kandidate, sms dan 8 naar 3111. We duimen alvast voor Sandina!
Meer info over Jeason: www.jeasonsite.com
 
U kan een van de vijf gesigneerde singles winnen van Jeason's nieuwe song.
DE WINNAARS ZIJN (en krijgen de single thuisgestuurd):
Willy Van den Borre uit de Vinkenlaan 1 in 1742 Ternat.
Marc De Landtsheer uit de Georges Hensmansstraat 66 in 1600 Sint-Pieters-Leeuw.
William Versteldt uit de Eikenhouw 13 in 1653 Dworp.
Scoyet Angélique uit de Steenweg naar Halle 366 in 1652 Alsemberg.
en Carolien De Vlaminck uit de Wilderstraat 31 in 1570 Galmaarden.
Proficiat.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2008
Tom Vierendeels
Tom Vierendeels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 aug 2022

archief