OPWIJK - OutsiderZ groeit door

C21

OPWIJK - OutsiderZ groeit door

Editiepajot_opwijk_outsiderz__ep

Vrijdag was er in en rond Nijdrop de tweede editie van OutsiderZ. 32 dj’s gaven op vier verschillende stages het beste van zichzelf. Met tweeduizend feestvierders wist OutsiderZ dit jaar stevig door te groeien.

De weergoden bleven het dj-festival merkelijk goed gezind. Hoewel het weer nog bleef kwakkelen tot de middag, klaarde de hemel in de loop van de namiddag op en bleef het nadien ook droog en windstil. “Er zijn heel wat mensen afgezakt naar het festival. We zijn als organisatoren dan ook erg tevreden dat we de kaap van de tweeduizend hebben gerond en een festival hebben gehad zonder incidenten,” vertelt Bart De Kegel van Decadance.
Het hoogtepunt van de avond was het optreden van het Studio Brussel Dream Team, waar Studio Brusselbaas Jan Van Biesen samen met dj’s Otto-Jan Ham en Murdock voor een ongelofelijke sfeer zorgde.
Volgend jaar volgt er zo goed als zeker een derde editie. En die zal eveneens plaatsvinden op 20 juli. “Die dag wordt de vaste datum voor OutsiderZ, vertelt Toon Vermeir van Nijdrop. “De 21ste is dan als nationale feestdag sowieso uitslaapdag.” Naar volgend jaar toe wil men OutsiderZ verder uitbouwen, en dat zowel qua programmatie als wat de inrichting van het terrein en het aantal bezoekers betreft.
“Graag wil ik nog van de gelegenheid gebruik maken om de buren te bedanken voor hun begrip,” voegt Elise Heyvaert nog toe. “Bij een feest in openlucht vliegen er vele decibels in het rond.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jul 2012
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief